Udsving i Shopping-kampagners effektivitet: Ændringer af konto- eller kampagneindstillinger

Hvis du redigerer en Google Ads-konto- eller -kampagneindstilling eller foretager ændringer af din Merchant Center-konto eller dit Merchant Center-feed, kan det ændre effektiviteten.

Hvis du bruger Smart Bidding-strategier, tager det ca. 2 uger for kampagnen at lære og optimere fuldt id. Ændringer af dine indstillinger for konverteringshandlinger, selektiv optimering eller tilskrivningsmodel kan også påvirke din kampagnes effektivitet, mens den tilpasser sig og optimerer til disse nye indstillinger.

Hvad du kan gøre

Tjek ændringshistorikken for at se, om der er foretaget opdateringer af kontoen eller kampagnen.

Din Google Ads-konto

Har du brug for noget andet?

Tjek andre almindelige årsager til, at der er udsving i din kampagnes effektivitet.