Resultatsvingninger i Shopping-kampanjer: dataekskluderinger

Dataekskluderinger fører ikke til at loggen for den automatiske budgivningen slettes – de har bare innvirkning på den anslåtte konverteringsfrekvensen. Du får færre svingninger i CPC-verdien i kampanjen hvis du ekskluderer dataene fra den berørte datoperioden, men visse resultatsvingninger kan fortsatt forventes.

Dette kan du gjøre

Kunder som ekskluderer data fra lengre tidsperioder (alt over 7 dager), bør holde øye med målene sine for å ha kontroll over forbruket. I sjeldne tilfeller kan omfattende dataekskluderinger føre til store kostnadsendringer på grunn av manglende data. Dette kan justeres gjennom målendringer.

Eksempel

Hvis kostnadene går over det normale nivået, kan du senke CPA-målene for å redusere kostnadene.

Trenger du noe annet?

Se andre vanlige årsaker til at kampanjeresultatene svinger.