Discovery-kampanjoiden tulosvaihtelut: Mainosaineistojen kattavuus ja monipuolisuus

Discovery-mainokset luodaan lataamasi sisällön pohjalta, joten sinulla on hyvä olla käytössä monipuolisia mainosaineistoja eri mainosmuodoissa.

Jos kampanjassa on vain vähän mainoksia tai sisältöä, mainosten näkyminen on epävarmaa, koska ne eivät voi osallistua kovin moniin huutokauppoihin ja niiden tavoittavuus on rajallinen.

Mitä voit tehdä?

Tarkista kampanjan mainoksen vahvuus ja selvitä, voiko mainosaineiston kattavuutta tai laatua parantaa. Jos mainoksen vahvuus ei ole "Erinomainen", sisällön lisääminen voi saada mainokset näkymään useammin ja parantaa tuloksia.

Kaipaatko lisätietoa?

Tutustu muihin yleisiin syihin, jotka aiheuttavat tulosvaihteluita.