Discovery-kampanjoiden tulosvaihtelut: Kohdistus

Kohdistusasetukset (yleisöt, sijainti)

Jos kampanjasi on kohdistettu pienemmälle käyttäjäryhmälle ja olet valinnut erittäin tarkan yleisön tai sijainnin, tuloksissa esiintyy todennäköisemmin vaihtelua. Tarkempi kohdistus tarkoittaa, että kampanjasi voi osallistua harvempiin huutokauppoihin. Saatat huomata suurempia muutoksia mainontaan käytetyssä summassa tai mainosten näkymisessä, jos kilpailu lisääntyy tai vähenee näissä harvemmissa huutokaupoissa, joihin kampanjasi voi osallistua. Tämä johtuu siitä, että kampanjasi ei myöskään voi voittaa niin monia huutokauppoja eivätkä tulokset näin ollen voi parantua.

Mitä voit tehdä?

Harkitse kampanjasi kohdistuksen laajentamista, jotta voit lisätä hyväksyttävien vaihtoehtojen määrää ja parantaa mainostesi potentiaalista tavoittavuutta.

Kohdistus on päällekkäinen muiden kampanjoiden tai mainosryhmien kanssa

Tililläsi voi olla useita kampanjoita tai mainosryhmiä, jotka voivat osallistua päällekkäisiin huutokauppoihin samantyyppisten avainsanojen tai muiden kohdistusten (esim. alue- ja kielikohdistuksen) takia. Jos kohdistuksessa on päällekkäisyyksiä, liikenne saattaa pääasiallisesti kertyä yhdelle kampanjalle.

Esimerkki

Jos sinulla on samalla tilillä useita kampanjoita, jotka on kohdistettu samoille yleisöille, vain yksi niistä osallistuu huutokauppaan. Siksi kampanja, jonka mainokset eivät osallistu näihin huutokauppoihin, ei välttämättä näy yhtä usein.

Mitä voit tehdä?

Tarkista kampanjasi kohdistus ja päivitä se tarvittaessa, jotta se ei ole päällekkäinen tilisi muiden kampanjoiden kanssa.

Kaipaatko lisätietoa?

Tutustu muihin yleisiin syihin, jotka aiheuttavat tulosvaihteluita.