Videokampanjan tulosvaihtelut: Hintatarjoukset ja hintatarjoustavoitteet

Tulokset voivat vaihdella, jos hintatarjousten, hintatarjousrajojen tai hintatarjoustavoitteiden valinnassa ei ole otettu huomioon aiempaa dataa, jota Google Ads hyödyntää mainonnassa.

Miten kannattaa toimia?

Hintatarjousten asettaminen

Kun asetat hintatarjouksia, hintatarjousrajoja tai tavoitteita hintatarjousstrategialle, selvitä aiemman datan ja siihen liittyvien mittareiden avulla, sopivatko hintatarjoukset, hintatarjousrajat tai tavoitteet kampanjasi tulosvaatimuksille.

Esimerkki

Jos osuus impressioista on pienentynyt mainoksen sijoituksen vuoksi nykyisillä hintatarjouksilla, hintatarjouksen asettaminen alhaisemmaksi kuin nykyinen keskimääräinen katselukohtainen hinta voi aiheuttaa tulosten vaihtelua.

Smart Bidding

Smart Biddingin yhteydessä suosittelemme, että käytät aiempaa dataa ja valitset hintatarjoukset lähelle todellisia keskiarvoja, jotta voit minimoida tulosten vaihtelut.

Esimerkki

Oletetaan, että kampanjassasi on käytössä CPA-tavoitehintatarjousstrategia ja että kohdistetun konversiotapahtuman todelliset CPA-hinnat ovat olleet keskimäärin 10 dollaria 14 viime päivän aikana.

Jos asetettu CPA-tavoite on pienempi, vaihtelua saattaa esiintyä useammin. Tämä johtuu siitä, että kampanjan on ehkä pienennettävä mainontaan käytettyä summaa ajoittain sen mukaan, millainen sen saavuttama CPA-hinta on, koska näin voidaan varmistaa, että saavutettu CPA-hinta alittaa kuukausittaisen keskiarvon.

Tarvitsetko jotain muuta?

Tutustu muihin yleisiin syihin, joiden vuoksi kampanjan tulokset vaihtelevat.