Videokampanjan tulosvaihtelut: Käyttäjien kiinnostuksen kohteiden ja kausivaihtelun muuttaminen

Mainostaja ei voi muuttaa käyttäjien kiinnostuksen kohteita ja kausivaihtelua, mutta voit mahdollisesti tehdä muutoksia kampanjaasi tulosvaihteluiden vähentämiseksi. Kampanjasi kilpailee usein muiden huutokauppaan osallistuvien kampanjoiden kanssa, ja tuloksia arvioitaessa on tärkeää ottaa huomioon liikenteen määrä tiettyinä aikoina vuodesta.

Mitä voit tehdä?

Tarkista, ovatko lomat, erikoistapahtumat tai kansalliset juhlat voineet vaikuttaa tulosten muuttumiseen.

Siirry sijoitteluraporttiin, jotta näet, millaista sisältöä mainoksissasi näkyy, ja vertaa, onko se muuttunut merkittävästi eri aikoina.

Tarvitsetko jotain muuta?

Tutustu muihin yleisiin syihin, joiden vuoksi kampanjan tulokset vaihtelevat.