Resoldre problemes relacionats amb les fluctuacions i els canvis en el rendiment de campanyes Màxim rendiment

La nostra eina de resolució de problemes guiada us pot ajudar a identificar, explicar i intentar resoldre les causes potencials de les fluctuacions inesperades en la despesa de les campanyes Màxim rendiment.

Aquest article detalla els diferents motius pels quals és possible que les fluctuacions i els canvis de les campanyes Màxim rendiment provoquin canvis en el rendiment de les campanyes al llarg del temps, i la manera com podeu utilitzar les eines al compte de Google Ads per entendre què genera aquests canvis.

Recordeu: és normal que el rendiment de les campanyes canviï.

Abans de començar

Utilitzar les explicacions per identificar els motius dels canvis en el rendiment amb un sol clic

Les explicacions et proporcionen informació sobre canvis importants que es produeixen en el rendiment de la campanya Màxim rendiment i t'ajuden a esbrinar ràpidament per què s'han produït. De manera predeterminada, trobaràs explicacions que comparen l'interval de dates que has seleccionat amb el període anterior de la mateixa durada.

1. Ves a la pàgina de la campanya o dels grups d'anuncis.
  2. A la taula de dades, passa el cursor per sobre dels valors de color blau que estiguin subratllats amb una línia de punts.
  3. Veuràs com ha canviat aquest valor des de l'últim període.
  4. Fes clic a Mostra l'explicació per esbrinar què ha provocat aquest canvi.

El vostre compte de Google Ads

Avaluar el rendiment en funció de l'estratègia d'oferta i de l'objectiu d'optimització

Abans de treure conclusions sobre el rendiment de la campanya, és important que primer et plantegis si la configuració que utilitzes coincideix amb les mètriques que vols assolir optimitzant la campanya. Actualitzar la configuració de l'estratègia d'oferta o de l'objectiu d'optimització de la campanya per ajustar-los als teus objectius empresarials i publicitaris et permetrà centrar-te en les mètriques rellevants quan analitzes el rendiment de la campanya per entendre què ha generat fluctuacions.

Per exemple, el cost per acció objectiu (CPA objectiu) t'ajuda a obtenir el màxim nombre de conversions possible a un CPA objectiu igual o inferior al que hagis definit. En les campanyes que utilitzen el CPA objectiu, és possible que el cost per conversió i altres mètriques relacionades amb les conversions siguin millors indicadors de rendiment que el cost per clic i les impressions.

El teu compte de Google Ads

Nou motius habituals pels quals el rendiment fluctua

1. Canvis recents en la configuració del compte o de la campanya

Editar qualsevol opció de configuració del compte o de la campanya, com ara l'estratègia d'oferta, el pressupost, els objectius de conversió, els públics, la ubicació, l'idioma i la programació d'anuncis, pot canviar el rendiment.

Més informació

2. Configuració del seguiment de conversions i retard en la conversió

Si es produeix un descens o un augment sobtat dels pings globals o de les activacions de l'etiqueta d'una acció de conversió que la campanya utilitza per a les ofertes automàtiques, això pot provocar una disminució de la difusió i la despesa, ja que Google Ads optimitza a fi d'assolir l'acció de conversió que hàgiu definit.

Més informació

3. Ofertes i objectius d'oferta

El vostre rendiment pot fluctuar si les ofertes, els límits d'oferta o els objectius d'oferta es defineixen sense tenir en compte l'historial de dades que Google Ads utilitzarà per difondre els anuncis.

Més informació

4. Configuració del pressupost

La vostra campanya pot tenir més probabilitats d'experimentar fluctuacions en el rendiment si el pressupost és limitat.

Més informació

5. Cobertura i diversitat de les creativitats

Per a la campanya Màxim rendiment, és important que us assegureu de tenir un conjunt divers de creativitats que es puguin combinar automàticament en diversos formats d'anunci per difondre's en totes les superfícies.

Més informació

6. Configuració i superposició de la segmentació (ubicació i idioma)

Si la campanya està orientada a un grup d'usuaris més reduït amb una configuració molt específica d'ubicació o d'idioma, és més probable que tingui fluctuacions en el rendiment. És possible que el vostre compte tingui diverses campanyes o grups d'anuncis aptes per participar en subhastes que se superposen a causa de la presència de paraules clau o altres segmentacions similars.

Més informació

7. Política i estat de revisió dels anuncis

Cada vegada que feu canvis als recursos o al grup de recursos o que n'afegiu, es tornaran a enviar a revisió de compliment de les polítiques. Les campanyes Màxim rendiment han de complir totes les polítiques de Google Ads.

Més informació

8. Altres problemes del compte

Els problemes amb els pagaments, les transferències de facturació o altres problemes al nivell de compte poden afectar el rendiment del compte i, per tant, el de les campanyes.

Més informació

9. Dinàmica de les subhastes

Les tries d'altres anunciants que participen en les mateixes subhastes poden afectar el rendiment de la vostra campanya.

Més informació