Videokampanjan tulosvaihtelut: Tilin tai kampanjan asetuksiin tehdyt muutokset

Tilin tai kampanjan asetuksiin (esimerkiksi hintatarjousstrategiaan, hintatarjouksen muokkauksiin, hintatarjouksiin, budjettiin, avainsanoihin, yleisöön, demografisiin tietoihin ja mainosten ajoitukseen) tehdyt muutokset voivat vaikuttaa tuloksiin. Muutosten kokonaisvaikutus ajan mittaan voi aiheuttaa muutoksia tuloksissa, jos vertaat tuloksia esimerkiksi vuositasolla. Yleensä (mutta ei aina) jos teet paljon muutoksia, tästä on seurauksena suurempia tulosvaihteluita.

Jos käytät Smart Bidding ‐strategioita, huomaa, että tulosten vakaantumiseen menee noin kaksi viikkoa.

Esimerkki

Jos todelliset keskimääräiset CPA-hintasi ovat olleet noin 10 euroa 14 viime päivän aikana, CPA-tavoitteen pienentäminen äkillisesti 2 euroon voi heikentää mainosten näkymistä tai aiheuttaa vaihtelua tuloksiin.

Jos haluat muuttaa tavoitteitasi liiketoimintatavoitteidesi mukaisesti, suosittelemme tekemään pieniä muutoksia ja odottamaan muutosten vaikutuksia.

Miten kannattaa toimia?

Tarkista tilin tai kampanjan päivitykset muutoshistoriasta. Jos tuloksissa on tapahtunut suuria muutoksia, rajaa ajanjakso muutamaan viikkoon, jolloin havaitsit muutoksen, ja katso, mitä muutoksia kampanjaan (ensiksi) ja tiliin (toiseksi) on tehty.

Siirry Google Ads ‑tilillesi

Tarvitsetko jotain muuta?

Tutustu muihin yleisiin syihin, joiden vuoksi kampanjan tulokset vaihtelevat.