Din guide till responsiva sökannonser

Responsiva sökannonser anpassas dynamiskt för att visa mer relevanta budskap för dina kunder. När du anger flera rubriker och beskrivningar i samband med att du skapar en responsiv sökannons testar Google Ads olika kombinationer och lär sig så småningom vilka kombinationer som fungerar bäst. Med hjälp av feedback från funktionen Annonsstyrka kan du finjustera dina rubriker och beskrivningar för att göra annonserna ännu mer tilltalande för dina kunder.

I den här artikeln beskriver vi hur du hittar resurser som kan hjälpa dig att skapa, redigera och optimera dina responsiva sökannonser så att du får bästa möjliga resultat av din kampanj.

En animation som beskriver hur responsiva sökannonser fungerar.

Fördelar | Varför du bör använda responsiva sökannonser

Med responsiva sökannonser kan du

• skapa flexibla annonser som anpassas till bredden på den aktuella enheten så att du får större utrymme att visa ditt budskap för potentiella kunder
  • spara tid genom att ange flera rubrik- och beskrivningsalternativ så att Google Ads kan visa de mest relevanta kombinationerna för dina kunder
  • anpassa rubriker och beskrivningar efter dina kunders platser, vanliga platser eller platser av intresse
  • nå fler potentiella kunder med hjälp av flera rubrik- och beskrivningsalternativ så att dina annonser kan konkurrera i fler auktioner och matcha fler frågor.
  • förbättra resultatet av annonsgruppen genom att generera fler klick och konverteringar som inte fångas upp med dina befintliga textannonser.

Tips

I den tekniska guiden för AI-baserade sökannonser kan du läsa mer om signalerna som Google använder, hur sökfrågor matchas med sökord, hur användningen av Googles AI gör sökordsmatchningen effektivare och vad du kan göra för att förbättra resultatet.

Grunderna | Kom igång med responsiva sökannonser

Läs om hur du skapar responsiva sökannonser och ser resultatet.

BÖRJA NU

Optimera | Skapa effektiva responsiva sökannonser

Läs om hur du kan optimera dina responsiva sökannonser och ditt budskap.

BÖRJA NU

Relaterad länk