Sådan løser du problemet: Licens som bilforhandler kan ikke bekræftes

Gennemgå dine oplysninger om bilforhandler. Indsend oplysningerne om din licens som bilforhandler i formularen.

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis licensen som. bilforhandler ikke kan bekræftes, bliver din konto som bilannoncører afvist under tilmeldingen. Delstatens licens er påkrævet. Du kan kun løse problemet, hvis du har en gyldig licens som bilforhandler i den delstat, hvor dine køretøjer befinder sig eller er til salg. Følg vejledningen nedenfor for at ansøge om verificering af licens som bilforhandler.

Bemærk! Du er ikke forpligtet til at indsende forhandlerlicensen proaktivt. Indsend kun, hvis du modtager afvisningen "Forhandlerlicensen kan ikke verificeres".

Vejledning

Trin 1: Gennemgå oplysningerne om din licens som bilforhandler

• Sørg for, at din licens som bilforhandler er gyldig (f.eks. udløbsdato, salgsstat).

Trin 2: Bekræft din butikskode

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på Produkter i navigationsmenuen og derefter på Alle produkter.
  3. Vælg køretøjet på din liste.
  4. I sektionen "Lokalt butikslager" skal du bekræfte, at "Butikskode" eller forhandlerlokationen for dit køretøj er knyttet til den korrekte virksomhedsfortegnelse og fysiske adresse.

Trin 3: Indsend oplysninger om din licens som bilforhandler

1. Hvis det er relevant, skal du indsende oplysningerne i formularen til ansøgning om godkendelse af forhandlerlicens til køretøjer.
  2. Vent på, at ansøgningen gennemgås. Gennemgangen tager op til 7 dage.
    • Hvis din licens som bilforhandler verificeres, ophæves suspenderingen. På nuværende tidspunkt er der ingen grund til at indsende yderligere licenser til gennemgang.
    • Hvis din licens som bilforhandler ikke kan verificeres, kan du ikke deltage i programmet for køretøjsannoncer, og din konto forbliver suspenderet.

Trin 4: Anmod om gennemgang

I nogle tilfælde kan du anmode om en gennemgang, hvis din konto eller et af dine produkttilbud bliver afvist, og du enten har løst problemet eller er uenig i problemet. Hvis gennemgangen lykkes, forsvinder problemet. Hvis afvisningen forbliver aktiv, og du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, skal du kontakte os for at få support.

Bemærk! Hvis du bruger en platform fra tredjepart til at vise dine produkter, skal du gå til din tredjepartsapp for at anmode om en gennemgang.