Over het doel voor acquisitie van nieuwe klanten

Het doel Acquisitie van nieuwe klanten maakt gebruik van Performance Max-campagnes of campagnes in het zoeknetwerk om nieuwe klanten te werven. U kunt de campagne optimaliseren om hoger te bieden voor nieuwe klanten of alleen te bieden op nieuwe klanten.

Google Ads Tutorials: Setting up the New Customer Acquisition Goal in Google Ads

Zet YouTube-ondertiteling aan voor ondertiteling in uw eigen taal. Selecteer het icoon Instellingen Afbeelding van icoon voor YouTube-instellingen onderaan de videospeler, selecteer Ondertiteling en kies dan uw taal.

Op deze pagina

Voordelen

• Hoger aandeel nieuwe klanten, waardoor uw bedrijf groeit en u meer opbrengst op de langere termijn realiseert
  • Efficiënt budgetgebruik voor acquisitie van nieuwe klanten, wat leidt tot lagere acquisitiekosten
  • Rapportage over conversies van nieuwe versus terugkerende klanten
  • Een vereenvoudigd proces tijdens instellen en beheren

Voordat u begint

Met acquisitie van nieuwe klanten kunt u uw opbrengst en marktaandeel laten groeien door te optimaliseren voor conversies van nieuwe klanten met een speciaal budget voor klantacquisitie. Met de AI van Google kunt u het aantal nieuwe klanten maximaliseren met kosten voor klantacquisitie of opbrengst van nieuwe klanten om ROI-doelen te behalen.

Opmerking: Het doel voor acquisitie van nieuwe klanten wordt niet geoptimaliseerd voor gevoelige content, zoals alcohol of medische producten. Conversies voor gevoelige content worden ingesteld als Onbekend. U kunt rapporteren over nieuwe klanten door de informatie van uw conversietag te verstrekken. Meer informatie over gepersonaliseerd adverteren.

Acquisitie van nieuwe klanten biedt 2 biedmodi om uw doelen voor acquisitie van nieuwe klanten te ondersteunen: Bieden met Nieuwe-klantwaarde (niet beschikbaar voor winkeldoelen) en Bieden met Alleen nieuwe klanten. Meer informatie over bieden voor het doel voor acquisitie van nieuwe klanten.

Als u ervoor kiest Bieden met Nieuwe-klantwaarde van Google te gebruiken, heeft u misschien ook de mogelijkheid om nog hoger te bieden voor waardevolle nieuwe klanten (momenteel in de bètafase). Meer informatie over hoe u waardevolle nieuwe klanten werft.

Opties om uw doel voor acquisitie van nieuwe klanten te activeren

Afspeelknop

Deze video is ingezonden door een externe Google Ads-videobijdrager. Google beveelt geen producten of services aan die in deze video kunnen worden gepromoot. Klik hier voor meer informatie over het programma!

Zet YouTube-ondertiteling aan voor ondertiteling in uw eigen taal. Selecteer het icoon Instellingen Afbeelding van icoon voor YouTube-instellingen onderaan de videospeler, selecteer Ondertiteling en kies dan uw taal.

Het doel voor acquisitie van nieuwe klanten activeren

Stel acquisitie van nieuwe klanten in uw Performance Max-campagnes in om nieuwe klanten te werven. U kunt bijhouden hoeveel nieuwe klanten u aantrekt en belangrijke statistieken berekenen, zoals de kosten voor klantacquisitie.

Meer informatie over hoe u het doel voor acquisitie van nieuwe klanten activeert.

Het doel voor acquisitie van nieuwe klanten gebruiken met winkeldoelen

Met winkeldoelen geeft u potentiële klanten de informatie die ze nodig hebben om te beslissen wanneer en hoe ze uw winkels bezoeken. U kunt een doel voor acquisitie van nieuwe klanten activeren met een winkeldoel om makkelijker promoties te maken op Google-services zoals YouTube.

Meer informatie over hoe u het doel voor acquisitie van nieuwe klanten activeert met winkeldoelen.

Over bieden voor het doel voor acquisitie van nieuwe klanten

U moet specifieke biedstrategieën instellen om de waarde van uw conversies te maximaliseren, zoals doel-ROAS (rendement op advertentie-uitgaven) om uw doelen voor acquisitie van nieuwe klanten te ondersteunen. Raadpleeg Over Slim bieden voordat u uw biedstrategie instelt.

Meer informatie over bieden voor het doel voor acquisitie van nieuwe klanten.

Hoe nieuwe en bestaande klanten worden bepaald bij het doel voor acquisitie van nieuwe klanten

Er zijn een paar manieren waarop u signalen kunt geven waarmee Google nieuwe klanten voor uw bedrijf kan vinden. U kunt één signaal of een combinatie van signalen gebruiken. Google-detectie wordt altijd standaard gebruikt.

Meer informatie over hoe nieuwe en bestaande klanten worden bepaald bij het doel voor acquisitie van nieuwe klanten.

Problemen met het doel voor acquisitie van nieuwe klanten oplossen

Soms wordt een Performance Max-campagne of campagne in het zoeknetwerk met een doel voor acquisitie van nieuwe klanten niet zo veel weergegeven als u had verwacht. Er kunnen prestatieschommelingen optreden als het doel voor acquisitie van nieuwe klanten onjuist is ingesteld in een campagne.

Meer informatie over hoe u problemen met het doel voor acquisitie van nieuwe klanten oplost.