Uusasiakashankintatavoite

Uusasiakashankintatavoitteen avulla voit tavoittaa uusia asiakkaita Maksimitulokset- tai Haku-kampanjoilla. Voit optimoida kampanjan tekemään korkeampia hintatarjouksia uusille asiakkaille tai tekemään hintatarjouksia vain uusista asiakkaista.

Google Ads Tutorials: Setting up the New Customer Acquisition Goal in Google Ads

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Sisältö:

Hyödyt

• Uusien asiakkaiden konversioiden osuus saattaa kasvaa, jolloin myös liiketoimintasi voi kasvaa ja voit saada enemmän tuloja pitkällä aikavälillä
  • Budjettia käytetään tehokkaasti uusien asiakkaiden hankkimiseen, mikä voi pienentää hankintakustannuksia
  • Voit hyödyntää uusien ja palaavien asiakkaiden konversioiden raportointia
  • Helpompi prosessi käyttöönoton ja ylläpidon aikana

Ennen kuin aloitat

Uusasiakashankinta auttaa lisäämään tuloja ja markkinaosuutta optimoimalla kampanjat uusien asiakkaiden konversioille käyttämällä asiakashankinnalle omaa budjettia. Googlen tekoäly auttaa maksimoimaan uusien asiakkaiden konversiot asiakashankinnan hinnan tai uusista asiakkaista saatujen tulojen avulla, jotta ROI‑tavoitteet voidaan saavuttaa.

Huom. Uusasiakashankintatavoitteita käytettäessä kampanjaa ei optimoida arkaluontoiselle sisällölle (esim. alkoholi tai lääkkeet). Arkaluontoisen sisällön konversiot merkitään tuntemattomiksi. Voit raportoida uudet asiakkaat toimittamalla konversiotagin tiedot. Lue lisää personoidusta mainonnasta.

Uusasiakashankinnassa on käytettävissä kaksi hintatarjoustilaa, jotka tukevat asiakashankintatavoitteita: Uuden asiakkaan arvo ‐tila (ei käytettävissä toimipistetavoitteille) ja Vain uudet asiakkaat ‐tila. Lue lisää uusasiakashankintatavoitteen hintatarjouksista.

Uusasiakashankintatavoitteen käyttöönottovaihtoehdot

Toistopainike

Tämän videon on lähettänyt kolmantena osapuolena toimiva Google Ads ‐videosisällöntuottaja. Google ei mainosta mitään tuotteita tai palveluita, joita voidaan mainostaa tässä videossa. Lue lisää ohjelmasta klikkaamalla tästä.

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Uusasiakashankintatavoitteen käyttöönotto

Ota Maksimitulokset‑kampanjoissa käyttöön uusasiakashankinta, niin voit saada uusia asiakkaita. Voit seurata saamiesi uusien asiakkaiden määrää ja laskea tärkeimpiä mittareita (esim. asiakashankinnan hinta).

Lue lisää uusasiakashankintatavoitteen käyttöönotosta.

Uusasiakashankintatavoitteen käyttäminen toimipistetavoitteiden kanssa

Toimipistetavoitteita käyttämällä voit tarjota potentiaalisille asiakkaille tietoja, joiden avulla he voivat päättää, milloin ja miten toimipisteissä kannattaa käydä. Voit aktivoida uusasiakashankintatavoitteen ja käyttää sitä toimipistetavoitteen kanssa, jolloin mainostaminen on helpompaa Googlen palveluissa, kuten YouTubessa.

Lue lisää uusasiakashankintatavoitteen käyttöönotosta toimipistetavoitteiden kanssa.

Uusasiakashankintatavoitteen hintatarjoukset

Jotta voit saavuttaa uusasiakashankintatavoitteesi, sinun on otettava käyttöön tiettyjä hintatarjousstrategioita, kuten ROAS‑tavoite (tavoiteltu mainostuotto), konversioiden arvon maksimoimiseksi. Ennen kuin määrität hintatarjousstrategian, tutustu Smart Biddingiin.

Lue lisää uusasiakashankintatavoitteen hintatarjouksista.

Miten uusasiakashankintatavoite määrittelee uudet ja nykyiset asiakkaat

Google voi tunnistaa yrityksesi uudet asiakkaat muutamalla eri tavalla. Voit käyttää mitä tahansa näistä tavoista tai niiden yhdistelmiä. Googlen tekemää tunnistusta käytetään aina oletuksena.

Lue lisää siitä, miten uusasiakashankintatavoite määrittelee uudet ja nykyiset asiakkaat.

Uusasiakashankintatavoitteen ongelmanratkaisu

Uusasiakashankintatavoitteen sisältävä Maksimitulokset‑ tai Hakukampanja ei välttämättä näy niin paljon kuin odotit. Jos uusasiakashankintatavoite on määritetty kampanjassa virheellisesti, tulokset voivat vaihdella.

Lue lisää uusasiakashankintatavoitteen vianetsinnästä.