Om målet for anskaffelse af nye kunder

Du kan bruge målet "anskaffelse af nye kunder" i kampagner af typen "Maksimal effektivitet" eller søgekampagner som hjælp til at få nye kunder i butikken. Du kan vælge at optimere kampagnen, så der enten angives højere bud for nye kunder eller kun angives bud for nye kunder.

Google Ads Tutorials: Setting up the New Customer Acquisition Goal in Google Ads

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

På denne side kan du læse om følgende:

Fordele

• Højere andel af konverteringer for nye kunder, hvilket skaber vækst i din virksomhed og langsigtet omsætning
  • Effektiv udnyttelse af budgettet for anskaffelse af nye kunder, hvilket fører til lavere anskaffelsesomkostninger
  • Rapportering om konverteringer for nye ift. tilbagevendende kunder
  • En forenklet proces under konfiguration og administration

Før du begynder

Anskaffelse af nye kunder er med til at øge omsætningen og markedsandelen ved at optimere til konverteringer fra nye kunder, og der bruges et særskilt budget til kundeanskaffelse. Ved hjælp af Googles AI-teknologi kan du maksimere antallet af konverteringer af typen "anskaffelse af kunder" eller øge omsætningen fra nye kunder med henblik på at nå dine mål for investeringsafkast.

Bemærk! Mål af typen "anskaffelse af nye kunder" optimerer ikke til følsomt indhold såsom alkohol eller lægemidler. Konverteringer for følsomt indhold angives som "ukendt". Du kan udarbejde rapporter om nye kunder ved at angive oplysningerne fra dit konverteringstag. Få flere oplysninger om personligt tilpasset annoncering.

Anskaffelse af nye kunder har to budgivningstilstande, der understøtter dine kundeanskaffelsesmål: Indstillingen "Værdi pr. ny kunde" (ikke tilgængelig for butiksmål) og indstillingen "Kun nye kunder". Få flere oplysninger om budgivning for målet "anskaffelse af nye kunder".

Muligheder for at aktivere målet "anskaffelse af nye kunder"

Afspilningsknap

Denne video er indsendt til Google Ads af en tredjepartsvideobidragyder. Google anbefaler ingen af de produkter eller tjenester, der promoveres i denne video. Klik her for at få flere oplysninger om programmet.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Aktivér målet "anskaffelse af nye kunder"

Konfigurer "anskaffelse af nye kunder" i dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for at få nye kunder. Du kan holde øje med, hvor mange nye kunder du får, og beregne vigtige metrics såsom omkostninger til kundeanskaffelse.

Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer målet "anskaffelse af nye kunder".

Brug af målet "anskaffelse af nye kunder" med butiksmål

Med butiksmål kan du give potentielle kunder de oplysninger, de skal bruge for at beslutte, hvornår og hvordan de skal besøge dine butikker. Du kan aktivere et mål af typen "anskaffelse af nye kunder" med et butiksmål for nemmere at oprette promoveringer på Google-tjenester som YouTube.

Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer målet "anskaffelse af nye kunder med butiksmål".

Om budgivning for målet "anskaffelse af nye kunder"

For at understøtte dine mål af typen "anskaffelse af nye kunder" skal du konfigurere specifikke budstrategier for at maksimere værdien af dine konverteringer, f.eks. mål-ROAS (annonceafkast). Læs Om Smart Bidding, inden du konfigurerer din budstrategi.

Få flere oplysninger om budgivning for målet "anskaffelse af nye kunder".

Sådan skelner målet "anskaffelse af nye kunder" mellem nye og nuværende kunder

Du kan angive signaler, der hjælper Google med at identificere nye kunder for din virksomhed, på forskellige måder. Du kan enten bruge ét af dem eller en kombination af dem. Googles system til automatisk registrering anvendes som standard.

Få flere oplysninger om, hvordan målet "anskaffelse af nye kunder" skelner mellem nye og nuværende kunder.

Find og ret problemer med målet "anskaffelse af nye kunder"

Nogle gange bliver en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" eller søgekampagne, der omfatter et mål af typen "anskaffelse af nye kunder", muligvis ikke vist så ofte som forventet. Du kan opleve udsving i effektiviteten, hvis dit mål af typen "anskaffelse af nye kunder" er konfigureret forkert i en kampagne.

Få flere oplysninger om fejlfinding i forbindelse med målet "anskaffelse af nye kunder".