Sobre l'objectiu d'adquisició de clients nous

L'objectiu d'adquisició de clients nous utilitza campanyes Màxim rendiment o de cerca per ajudar-vos a obtenir clients nous. Podeu optimitzar la campanya per fer ofertes més altes per als clients nous o bé per fer ofertes només per als clients nous.

Google Ads Tutorials: Setting up the New Customer Acquisition Goal in Google Ads

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

En aquesta pàgina

Avantatges

• Quota més alta de conversions de clients nous, cosa que farà créixer la vostra empresa i generarà ingressos a més llarg termini.
  • Ús eficient del pressupost per adquirir clients nous, que portarà a una reducció dels costos d'adquisició.
  • Informes sobre les conversions de clients nous vs. recurrents.
  • Un procés simplificat durant la configuració i la gestió.

Abans de començar

L'adquisició de clients nous ajuda a augmentar els ingressos i la quota de mercat optimitzant les conversions de clients nous mitjançant un pressupost especial per a l'adquisició de clients. La IA de Google ajuda a maximitzar les conversions de clients nous amb un cost d'adquisició de clients o bé els ingressos de clients nous per assolir els objectius de retorn de la inversió (ROI).

Nota: els objectius d'adquisició de clients nous no optimitzaran el contingut sensible, com ara l'alcohol o els productes mèdics. Les conversions de contingut sensible es defineixen com a desconegudes. Podeu generar informes sobre els clients nous proporcionant la informació de l'etiqueta de conversió. Obteniu més informació sobre la publicitat personalitzada.

L'adquisició de clients nous ofereix dos modes d'ofertes per ajudar-vos a assolir els objectius d'adquisició de clients: el mode Valor de client nou (no disponible per als objectius de botiga) i el mode Només clients nous. Obteniu més informació sobre les ofertes per a l'objectiu d'adquisició de clients nous.

Opcions per activar l'objectiu d'adquisició de clients nous

Botó de reproducció

Un contribuïdor de vídeos de Google Ads extern ha enviat aquest vídeo. Google no recomana cap producte o servei que es pugui promocionar en aquest vídeo. Feu clic aquí per obtenir més informació sobre el programa.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Activar l'objectiu d'adquisició de clients nous

Configureu l'adquisició de clients nous a les campanyes Màxim rendiment perquè us ajudi a obtenir clients nous. Podeu supervisar el nombre de clients nous que aconseguiu i calcular les mètriques clau, com ara el cost d'adquisició de clients.

Obteniu més informació sobre com podeu activar l'objectiu d'adquisició de clients nous.

Utilitzar l'objectiu d'adquisició de clients nous amb els objectius generals de botiga

Els objectius basats en la botiga us ajuden a proporcionar als clients potencials la informació que necessiten per decidir quan i com visitaran les vostres botigues. Podeu activar un objectiu d'adquisició de clients nous amb un objectiu general de botiga per fer promocions més fàcilment a les propietats de Google, com ara YouTube.

Obteniu més informació sobre com podeu activar l'objectiu d'adquisició de clients nous amb els objectius generals de botiga.

Sobre les ofertes per a l'objectiu d'adquisició de clients nous

Per assolir els vostres objectius d'adquisició de clients nous, heu de configurar estratègies d'ofertes concretes per maximitzar el valor de les conversions, com ara el retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu). Abans de configurar una estratègia d'ofertes, consulteu l'article Sobre Smart Bidding.

Obteniu més informació sobre les ofertes per a l'objectiu d'adquisició de clients nous.

Com determina l'objectiu d'adquisició de clients nous els clients nous i els existents

Hi ha diverses maneres de proporcionar senyals que ajudin Google a identificar clients nous per a la vostra empresa. Podeu utilitzar-ne una o combinar-les. La detecció de Google sempre s'utilitza de manera predeterminada.

Obteniu més informació sobre com determina l'objectiu d'adquisició de clients nous els clients nous i els existents.

Resoldre problemes relacionats amb l'objectiu d'adquisició de clients nous

De vegades, és possible que una campanya Màxim rendiment o de cerca que inclogui un objectiu d'adquisició de clients nous no es difongui tant com esperàveu. És possible que experimenteu fluctuacions en el rendiment si l'objectiu d'adquisició de clients nous està mal configurat en una campanya.

Obteniu més informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb l'objectiu d'adquisició de clients nous.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now