Sovelluskampanjan hintatarjousstrategian valitseminen

Sovelluskampanjan hintatarjousstrategia tarjoaa parhaan mahdollisen hyödyn, kun mainoksillesi saadaan asetettua juuri oikea hinta.

Ennen kuin aloitat

Seuraa ohjeita, kun olet valmis aloittamaan Sovelluskampanjan luomisen.

Sovelluskampanjoiden hintatarjousstrategiat

Hintatarjousstrategian tyyppi Hintatarjouksen nimi Kampanjan alatyyppi
CPA-tavoite Asennuskohtainen tavoitehinta (tCPI) ACi (Asennuskampanja)
CPA-tavoite Toimintakohtainen hintatavoite (tCPA) ACi, ACe (Aktivointikampanja)
CPA-tavoite Ennakkorekisteröitymiskohtainen hintatavoite (tCPpre) ACPre (Android) (Ennakkorekisteröitymiskampanja)
Konversiomäärän maksimointi   ACi
ROAS-tavoite Tavoiteltu mainostuotto (tROAS) ACi (Android)

Voit käyttää Sovelluskampanjoissa seuraavia hintatarjousstrategioita:

• CPA-tavoite: Tavoitteena on saada lisää konversioita tietyllä toimintakohtaisella hinnalla.
    • Asennuskohtaisen tavoitehinnan (tCPI) avulla pyritään saamaan asennuskonversioita asetetun tavoitteen mukaisesti.
    • Toimintakohtaisen hintatavoitteen (tCPA) tarkoituksena on saada sovelluksensisäisiä konversioita valitulla tavoitteella joko uusille ACi-käyttäjille tai palaaville ACe-käyttäjille.
    • Ennakkorekisteröitymiskohtaisen hintatavoitteen (tCPpre) avulla pyritään saamaan ennakkorekisteröintikonversioita valitulla tavoitteella.
  • Konversiomäärän maksimointi: asettaa kussakin huutokaupassa hintatarjoukset automaattisesti siten, että saat kampanjan aikana mahdollisimman paljon asennuksia päiväbudjetillasi.
  • Tavoiteltu mainostuotto (ROAS): Pyrkii tiettyyn mainostuottoon (määrittämäsi tavoite) valittujen tapahtumien konversioarvojen perusteella.
Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Ohjeet

CPI-tavoitteen käyttöönotto ACi-kampanjoissa

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Vie hiiri sen Asennuskampanjan päälle, jota haluat muokata, ja klikkaa rataskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  5. Valitse Asetukset-sivulta Hintatarjoukset.
  6. Valitse "Mihin haluat keskittyä?" ‐kentästä Asennusten määrä.
  7. Valitse "Millaisten asennusten määrää haluat seurata?" ‐kentästä haluamasi latauskonversiotapahtuma.
    • Latauskonversiotapahtuman avulla voit seurata sovellusasennuksia, joita tulee, kun mainos on aktivoinut käyttäjiä. Android-sovellusten lataustapahtumia luodaan ja seurataan automaattisesti Google Playn kautta.
  8. Valitse, kenelle haluat kohdistaa mainokset:
    • Kaikki käyttäjät, jos haluat saada mahdollisimman paljon asennuksia.
    • Käyttäjät, jotka todennäköisesti saavat aikaan sovelluksensisäisen tapahtuman,, jos haluat keskittyä tiettyihin sovelluksensisäisiin tapahtumiin. Päämittari on edelleen asennuskohtainen eikä toimintakohtainen hintatavoite.
  9. Jos valitsit Kaikki käyttäjät:
    1. Valitse Aseta asennuskohtainen tavoitehinta (valinnainen) ‐valintaruutu.
    2. Lisää summa "Asennuskohtainen tavoitehinta" ‐kenttään.
      • Hintatarjouksesi on vastattava tietyn kohdeyleisön tekemän asennustapahtuman arvoa. Suosittelemme iOS-laitteille 1,5 kertaa korkeampia hintatarjouksia kuin Android-laitteille.
  10. Jos valitsit Käyttäjät, jotka todennäköisesti saavat aikaan sovelluksensisäisen tapahtuman:
    1. Valitse "Mikä tapahtuma on sinulle tärkein?" ‐kentästä konversioseurannan asetusten ennalta määritetyt tapahtumat.
      • Huomaa, että jos optimoit kampanjan usein toistuvan tapahtuman (kuten istunnon alkamisen) mukaan, konversiomäärä saattaa olla tavallista suurempi etenkin videosisällön osalta.
    2. Lisää summa "Asennuskohtainen tavoitehinta" ‐kenttään.
      • Hintatarjousten pitäisi olla 20 prosenttia korkeampia kuin CPI-perushintatarjoukset, koska hintatarjoukset optimoidaan kannattavammille asennuksille. Suosittelemme iOS-laitteille 1,5 kertaa korkeampia hintatarjouksia kuin Android-laitteille.
  11. Valitse Tallenna.
Huom. Hintatarjousopastus on käytettävissä vain sellaisten ACi tCPI ‐kampanjoiden kanssa, joissa on valittuna asetus Kaikki käyttäjät. Hintatarjousopastus auttaa kilpailukykyisen hintatarjouksen määrittämisessä kampanjan luomisen aikana.

CPA‑tavoitteen käyttöönotto ACi‑kampanjoissa

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Vie hiiri sen Asennuskampanjan päälle, jota haluat muokata, ja klikkaa rataskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  5. Valitse Asetukset-sivulta Hintatarjoukset.
  6. Valitse "Mihin haluat keskittyä?" ‐kentästä Käyttäjän toiminta sovelluksessa.
    • Se keskittyy käyttäjiin, jotka todennäköisimmin näkevät mainoksesi, asentavat sovelluksen ja saavat aikaan sovelluksensisäisen tapahtuman.
  7. Valitse "Millaisten asennusten määrää haluat seurata?" ‐kentästä haluamasi latauskonversio.
    • Latauskonversiotapahtuman avulla voit seurata sovellusasennuksia, joita tulee, kun mainos on aktivoinut käyttäjiä. Android-sovellusten lataustapahtumia luodaan ja seurataan automaattisesti Google Playn kautta.
  8. Valitse "Mitkä tapahtumat ovat sinulle tärkeimpiä?" ‐kentästä konversioseurannan asetusten ennalta määritetyt tapahtumat.
    • Huom. Emme suosittele valitsemaan yhtä tapahtumaa enempää, sillä muutoin CPA‑tavoite on yhdistelmä useasta eri tapahtumasta, joilla on mahdollisesti erilaiset arvot.
    • Muista, että jos optimoit kampanjan usein toistuvan tapahtuman (kuten istunnon alkamisen) mukaan, konversiomäärä on tavallista suurempi etenkin videosisällön osalta.
  9. Lisää summa "Toimintakohtainen hintatavoite" ‐kenttään.
    • Hintatarjouksesi on vastattava tietyn kohdeyleisön tekemien tapahtumien arvoa. Kun kampanja on käynnistynyt ja siitä on kertynyt enemmän dataa, tarkista sovelluksensisäisen tapahtuman toteutunut CPA-hinta ja aseta CPA-tavoitehintatarjous 20 % sitä korkeammaksi. Suosittelemme iOS-laitteille 1,5 kertaa korkeampia hintatarjouksia kuin Android-laitteille.
  10. Valitse Tallenna.
Huom. Hintatarjousopastus on pian käytettävissä ACi-kampanjoiden CPA-tavoitteelle.

CPA‑tavoitteen käyttöönotto ACe‑kampanjoissa

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Vie hiiri sen Asennuskampanjan päälle, jota haluat muokata, ja klikkaa rataskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  5. Valitse Asetukset-sivulta Hintatarjoukset.
  6. Valitse "Mihin haluat keskittyä?" ‐kentästä Käyttäjän toiminta sovelluksessa.
  7. Valitse "Mitkä tapahtumat ovat sinulle tärkeimpiä?" ‐kentästä konversioseurannan asetusten ennalta määritetyt tapahtumat.
    • Huom. Emme suosittele valitsemaan yhtä tapahtumaa enempää, sillä muutoin CPA‑tavoite on yhdistelmä useasta eri tapahtumasta, joilla on mahdollisesti erilaiset arvot.
    • Muista, että jos optimoit kampanjan usein toistuvan tapahtuman (kuten istunnon alkamisen) mukaan, konversiomäärä on tavallista suurempi etenkin videosisällön osalta.
  8. Lisää summa "Toimintakohtainen hintatavoite" ‐kenttään.
    • Hintatarjouksesi on vastattava tietyn kohdeyleisön tekemien tapahtumien arvoa. Kun kampanja on käynnistynyt ja siitä on kertynyt enemmän dataa, tarkista sovelluksensisäisen tapahtuman toteutunut CPA-hinta ja aseta CPA-tavoitehintatarjous 20 % sitä korkeammaksi. Suosittelemme iOS-laitteille 1,5 kertaa korkeampia hintatarjouksia kuin Android-laitteille.
    • Aseta CPA-tavoite korkeaksi, jotta saat yli 100 konversiota.
  9. Valitse Tallenna.

tCPpre:n käyttöönotto ACPre-kampanjoissa (Android)

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Vie hiiri sen Asennuskampanjan päälle, jota haluat muokata, ja klikkaa rataskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  5. Valitse Asetukset-sivulta Hintatarjoukset.
  6. Lisää summa Ennakkorekisteröitymiskohtainen hintatavoite ‐kenttään.
    • Hintatarjouksesi on vastattava tietyn kohdeyleisön tekemän ennakkorekisteröitymisen arvoa.
  7. Valitse Tallenna.

Konversiomäärän maksimointi ‐strategian käyttöönotto ACi‑kampanjoissa

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Vie hiiri sen Asennuskampanjan päälle, jota haluat muokata, ja klikkaa rataskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  5. Valitse Asetukset-sivulta Hintatarjoukset.
  6. Valitse "Mihin haluat keskittyä?" ‐kentästä Asennusten määrä.
  7. Valitse "Millaisten asennusten määrää haluat seurata?" ‐kentästä haluamasi latauskonversiotapahtuma.
    • Latauskonversiotapahtuman avulla voit seurata sovellusasennuksia, joita tulee, kun mainos on aktivoinut käyttäjiä. Android-sovellusten lataustapahtumia luodaan ja seurataan automaattisesti Google Playn kautta.
  8. Valitse "Minkälaisille käyttäjille haluat kohdistaa mainontasi?" ‐kentästä Kaikki käyttäjät.
  9. Varmista, että "Aseta asennuskohtainen tavoitehinta (valinnainen)" ‐ruutu ei ole valittuna.
  10. Valitse Tallenna.

ROAS‐tavoitteen käyttöönotto ACi‑kampanjoissa (Android)

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa Kampanjat.
  4. Vie hiiri sen Asennuskampanjan päälle, jota haluat muokata, ja klikkaa rataskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  5. Valitse Asetukset-sivulta Hintatarjoukset.
  6. Valitse avattavasta "Mihin haluat keskittyä?" ‑valikosta sovelluksessa tehdyn valinnan arvo.
  7. Valitse "Millaisten asennusten määrää haluat seurata?" ‐kentästä haluamasi latauskonversio.
    • Latauskonversiotapahtuman avulla voit seurata sovellusasennuksia, joita tulee, kun mainos on aktivoinut käyttäjiä. Android-sovellusten lataustapahtumia luodaan ja seurataan automaattisesti Google Playn kautta.
  8. Valitse "Mitkä tapahtumat ovat sinulle tärkeimpiä?" ‐kentästä konversioseurannan asetusten ennalta määritetyt tapahtumat.
    • Muista, että jos optimoit kampanjan usein toistuvan tapahtuman (kuten istunnon alkamisen) mukaan, konversiomäärä on tavallista suurempi etenkin videosisällön osalta.
  9. Lisää "ROAS-tavoite"-kenttään arvo prosenttilukuna käyttäen tätä kaavaa: Konversioarvo ÷ mainoskulut x 100 % = ROAS-tavoite. Tässä on ohjeita ROAS‑tavoitteen hintatarjousten asettamiseen:
    1. Ilmoita ensin sen tapahtuman konversioikkuna, josta haluat tehdä hintatarjouksen.
    2. Ota käyttöön "Konv.arvo/hinta" ‐sarake, niin näet vertailukampanjan* tulokset kyseisellä ajanjaksolla. Vertailukampanjan saavutetun ROASin tulisi olla ROAS-tavoitteen lähtöhintatarjous.
      • * Kampanja, jossa mainostetaan samaa sovellustunnusta, käytetään samaa hintatarjottavaa tapahtumaa, samaa analyysi-ikkunaa ja samaa alue- tai kielikohdistuksen asetusta
    3. Muista huomioida hintatarjouksen mahdollinen kehitys hintatarjousta asettaessasi.
    ROAS‑tavoite on keskimääräinen konversioarvo, jonka haluat saada kullakin mainoksiin käyttämälläsi eurolla. Google Ads asettaa hintatarjoukset siten, että tämä keskimääräinen mainostuotto saavutetaan kampanjatasolla. Joidenkin yksittäisten konversioiden tuotto on tavoitettasi korkeampi tai matalampi.
  10. Valitse Tallenna.
Huom. Hintatarjousopastus on tällä hetkellä käytettävissä ACi‑kampanjoiden ROAS‑tavoitteelle (Android).
Vinkki:
Jos haluat vähentää tarvetta tehdä manuaalisia muutoksia Sovelluskampanjoihisi, voit käyttää automaattisia sääntöjä muutosten tekemiseen. Lue lisää automaattisten sääntöjen käyttöönotosta Sovelluskampanjoille