Vælg en budstrategi til din appkampagne

Budstrategier for appkampagner hjælper dig med at få størst muligt udbytte ved at angive den helt rigtige pris for dine annoncer.

Før du begynder

Der er en vejledning, som du skal følge, når du er klar til at oprette din appkampagne.

Budstrategier for appkampagner

Budstrategitype Budnavn Kampagneundertype
Mål-CPA Målpris pr. installation (tCPI, target cost per install) Appkampagne med fokus på installationer (ACi, App campaign for installs)
Mål-CPA Målpris pr. handling (tCPA, target cost-per-action) Appkampagne med fokus på engagement (ACe, App campaign for engagement)
Mål-CPA Målpris pr. forhåndsregistrering (tCPpre, target cost per pre-registration) Appkampagne til forhåndsregistrering (Android) (ACPre, App campaign for pre-registration)
Maksimér antal konverteringer   ACi (App campaign for installs, Appkampagne med fokus på installationer)
Mål-ROAS Mål for annonceafkast (tROAS, Target return on ad spend) ACi (Android)

Du kan bruge følgende budstrategier til din appkampagne:

• Mål-CPA: Bruges til at øge antallet af konverteringer og samtidig målrette mod en bestemt pris pr. handling.
    • Målpris pr. installation (tCPI, target cost-per-install) bruges til at opnå installationskonverteringer til det mål, der er angivet.
    • Målpris pr. handling (tCPA, target cost-per-action) bruges til at opnå konverteringer for handlinger i appen til det mål, der er angivet, for enten nye ACi-brugere eller tilbagevendende ACe-brugere.
    • Målpris pr. forhåndsregistrering (tCPpre, target cost per pre-registration) bruges til at opnå forhåndsregistreringskonverteringer til det mål, der er angivet.
  • Maksimér antal konverteringer: Angiver automatisk bud for hver auktion, så du får det størst mulige antal installationer for din kampagne, mens du bruger dit daglige budget.
  • Mål-ROAS (annonceafkast): Sigter mod at opnå et bestemt annonceafkast (et mål, som du angiver) baseret på de angivne konverteringsværdier for de målrettede handlinger.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Vejledning

Konfigurer målpris pr. installation (tCPI, target cost per installation) for appkampagne med fokus på installationer (ACi, App campaign for installs)

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Hold markøren over den ACi-kampagne, du vil redigere, og klik på tandhjulsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  5. Klik på Budgivning på siden "Indstillinger".
  6. I feltet "Hvad vil du fokusere på?" skal du vælge Antal installationer.
  7. I feltet "Hvordan vil du spore antallet af installationer?" skal du vælge din foretrukne konverteringshandling for download.
    • Med en konverteringshandling for download kan du spore hændelser for appinstallation, når nogen har interageret med din annonce. Hvis der er tale om en Android-app, oprettes og spores der automatisk konverteringshandlinger for download via Google Play.
  8. Vælg følgende for de brugere, du vil målrette mod:
    • Alle brugere for at opnå det højest mulige antal installationer.
    • Brugere, som sandsynligvis vil udføre en handling i appen for at fokusere på brugere, der muligvis gennemfører den valgte hændelse efter installation. Den primære metric her er stadig målpris pr. installation, og ikke målpris pr. handling.
  9. Hvis du har valgt Alle brugere:
    1. Markér afkrydsningsfeltet "Angiv en målpris pr. installation (valgfrit)".
    2. Angiv et beløb i feltet "Målpris pr. installation".
      • Dit bud skal afspejle værdien af, at de brugere, der er målrettet mod, fuldfører installationshændelsen. Hvis der er tale om en iOS-app, anbefaler vi 1,5 x højere end Android.
  10. Hvis du har valgt Brugere, som sandsynligvis vil udføre en handling i appen:
    1. I feltet "Hvilken handling er vigtigst for dig?" skal du vælge foruddefinerede handlinger fra dine indstillinger for konverteringssporing.
      • Bemærk! Optimering til hyppige handlinger, såsom sessionsstart, kan resultere i et større antal konverteringer end normalt, især for videoaktiver.
    2. Angiv et beløb i feltet "Målpris pr. installation".
      • Buddene skal være 20 % højere end reference-mål-CPI-udbuddene, da du optimerer mod mere lukrative installationer. Hvis der er tale om en iOS-app, anbefaler vi 1,5 x højere end Android.
  11. Klik på Gem.
Bemærk! Budvejledning er kun tilgængelig for ACi tCPI-kampagner, hvor "Alle brugere" er valgt. Budvejledning hjælper dig med at angive et konkurrencedygtigt bud under oprettelsen af en kampagne.

Konfigurer målpris pr. handling for appkampagner med fokus på installationer (ACi, app campaign for installs)

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Hold markøren over den ACi-kampagne, du vil redigere, og klik på tandhjulsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  5. Klik på Budgivning på siden "Indstillinger".
  6. Vælg Handlinger i appen i feltet ."Hvad vil du fokusere på?".
    • Denne mulighed fokuserer på brugere, som med størst sandsynlighed ser din annonce, installerer appen og derefter udfører en handling i appen.
  7. I feltet "Hvordan vil du spore antallet af installationer?" skal du vælge din foretrukne konverteringshandling for download.
    • Med en konverteringshandling for download kan du spore hændelser for appinstallation, når nogen har interageret med din annonce. Hvis der er tale om en Android-app, oprettes og spores der automatisk konverteringshandlinger for download via Google Play.
  8. I feltet "Hvilke handlinger er vigtigst for dig?" skal du vælge foruddefinerede handlinger fra dine indstillinger for konverteringssporing.
    • Bemærk! Det anbefales ikke at vælge mere end én handling, da det gør din angivne målpris pr. handling til et "kombineret mål" for to eller flere handlinger med potentielt forskellige værdier.
    • Vær opmærksom på, at optimering til hyppige handlinger, såsom sessionsstart, resulterer i et større antal konverteringer end normalt, især for videoaktiver.
  9. Angiv et beløb i feltet "Målpris pr. handling".
    • Dit bud skal afspejle værdien af, at de brugere, der er målrettet mod, fuldfører de valgte hændelser. Når der er indsamlet flere data, efter at kampagnen er begyndt at blive vist, skal du gennemgå den faktiske CPA for den hændelse i appen, der målrettes mod, og angive din tCPA til 20 % højere end det, der er registreret. Hvis der er tale om en iOS-app, anbefaler vi, at buddet sættes til 1,5 gange højere end for en Android-app.
  10. Klik på Gem.
Bemærk! Budvejledning for ACi tCPA vil snart være tilgængelig.

Konfigurer tCPA for ACe

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Hold markøren over den ACi-kampagne, du vil redigere, og klik på tandhjulsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  5. Klik på Budgivning på siden "Indstillinger".
  6. Vælg Handlinger i appen i feltet ."Hvad vil du fokusere på?".
  7. I feltet "Hvilke handlinger er vigtigst for dig?" skal du vælge foruddefinerede handlinger fra dine indstillinger for konverteringssporing.
    • Bemærk! Det anbefales ikke at vælge mere end én handling, da det vil gøre din angivne målpris pr. handling til et "kombineret mål" for 2 eller flere handlinger med potentielt forskellige værdier.
    • Vær opmærksom på, at optimering til hyppige handlinger, såsom sessionsstart, resulterer i et større antal konverteringer end normalt, især for videoaktiver.
  8. Angiv et beløb i feltet "Målpris pr. handling".
    • Dit bud skal afspejle værdien af, at de brugere, der er målrettet mod, fuldfører de valgte hændelser. Når der er indsamlet flere data, efter kampagnen er begyndt at blive vist, skal du gennemgå den faktisk opnåede CPAfor den hændelse i appen, der målrettes mod, og angive dit bud for din tCPA til 20 % højere end det, der er registreret. Hvis der er tale om en iOS-app, anbefaler vi 1,5 x højere end Android.
    • Angiv en høj målpris pr. handling for at generere mere end 100 konverteringer.
  9. Klik på Gem.

Konfigurer tCPpre for ACPre (Android)

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Hold markøren over den ACi-kampagne, du vil redigere, og klik på tandhjulsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  5. Klik på Budgivning på siden "Indstillinger".
  6. Angiv et beløb i feltet "Målpris pr. forhåndsregistrering".
    • Dit bud skal afspejle værdien af, at de brugere, der er målrettet mod, fuldfører forhåndsregistreringshændelsen.
  7. Klik på Gem.

Konfigurer Maksimér antal konverteringer til ACi

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Hold markøren over den ACi-kampagne, du vil redigere, og klik på tandhjulsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  5. Klik på Budgivning på siden "Indstillinger".
  6. I feltet "Hvad vil du fokusere på?" skal du vælge Antal installationer.
  7. I feltet "Hvordan vil du spore antallet af installationer?" skal du vælge din foretrukne konverteringshandling for download.
    • Med en konverteringshandling for download kan du spore hændelser for appinstallation, når nogen har interageret med din annonce. Hvis der er tale om en Android-app, oprettes og spores der automatisk konverteringshandlinger for download via Google Play.
  8. Vælg Alle brugere i feltet ".Hvilken type brugere vil du målrette mod?".
  9. Sørg for, at afkrydsningsfeltet "Angiv en målpris pr. installation (valgfrit)" ikke er markeret.
  10. Klik på Gem.

Konfigurer mål-ROAS for ACi (Android)

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Hold markøren over den ACi-kampagne, du vil redigere, og klik på tandhjulsikonet Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  5. Klik på Budgivning på siden "Indstillinger".
  6. Vælg Værdi af handling i appen i feltet "Hvad vil du fokusere på?".
  7. I feltet "Hvordan vil du spore antallet af installationer?" skal du vælge din foretrukne konverteringshandling for download.
    • Med en konverteringshandling for download kan du spore hændelser for appinstallation, når nogen har interageret med din annonce. Hvis der er tale om en Android-app, oprettes og spores der automatisk konverteringshandlinger for download via Google Play.
  8. I feltet "Hvilke handlinger er vigtigst for dig?" skal du vælge foruddefinerede handlinger fra dine indstillinger for konverteringssporing.
    • Vær opmærksom på, at optimering til hyppige handlinger, såsom sessionsstart, resulterer i et større antal konverteringer end normalt, især for videoaktiver.
  9. I feltet "Mål for annonceafkast" skal du angive en værdi som en procentdel ved hjælp af denne formel: Konverteringsværdi ÷ annonceudgifter x 100 % = mål-ROAS i procent. Her er en vejledning til, hvordan du angiver et mål-ROAS-bud korrekt:
    1. Identificer konverteringsperioden for hændelser med budmulighed.
    2. Aktivér kolonnen "Konv.værdi/pris" for at identificere din sammenlignelige* kampagnes effektivitet i denne periode. Dit opnåede ROAS for den sammenlignelige kampagne skal være dit start-mål-ROAS-bud.
      • *Promoverer det samme app-id ved hjælp af den samme hændelse med budmulighed og tilbagebliksperiode med de samme indstillinger for målretning efter sted/sprog
    3. Sørg for at tage inflationsraten for dit bud med i betragtning (hvis det er relevant) ved fastsættelse af dit faktiske bud.
    Din mål-ROAS er den gennemsnitlige konverteringsværdi, du ønsker at opnå for dine annonceudgifter. Google Ads angiver bud med henblik på at opnå dette gennemsnitlige ROAS på kampagneniveau. Nogle individuelle konverteringer har et højere eller lavere afkast end dit mål.
  10. Klik på Gem.
Tip!
Hvis du vil mindske behovet for at foretage manuelle budændringer i dine appkampagner, kan du bruge automatiske regler til at foretage ændringer automatisk. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer automatiske regler for appkampagner