Konfigurer måling av konverteringsløft

Merk : Konverteringsløft er ikke tilgjengelig for alle Google Ads-kontoer. Kontakt Google-kontorepresentanten din hvis du vil bruke konverteringsløft.

Med konverteringsløft kan du måle antallet konverteringer, besøk på nettstedet og andre handlinger som direkte stammer fra målgruppen som ser på annonsen din. Med data om konverteringsløft kan du justere og finstemme annonsene dine for å generere flere salg, potensielle salg og appinstallasjoner.

Før du begynner

Før du kan konfigurere konverteringsløft, må du opprette en kampanje som skal vises på en Google Ads-plattform som støttes. Finn ut mer om kampanjene som har støtte for konverteringsløft.

Sannsynlighet for konverteringsløft

For at du skal kunne bruke konverteringsløft, må minst én kompatibel konverteringshandling spores i Google Ads-kontoen din. For å kunne fange opp økningen du oppnår med kvalifiserte kampanjer, bør du oppfylle minstekravet til anslått antall konverteringer på produkt- eller merkevarenivå. Vi anbefaler at summen av de anslåtte konverteringene og budsjettene for alle aktive kampanjer der produktet eller merkevaren måles, samsvarer med vurderingen «Høy».

Vurderingen «Høy» er basert på antallet konverteringer du er forventet å oppnå, og den gis når sannsynligheten for at undersøkelsen fører til sikre resultater, er på 60–90 %. Dette er basert på et resultat som viser en minimumsgrense for påvisning av økning på 2 %. Selv om det ikke anbefales, kan du kontakte kontoadministratoren hvis du foretrekker å utarbeide en undersøkelse med en høyere minimumsgrense for påvisning av økning. Vi anbefaler heller ikke at du kjører en undersøkelse med en minimumsgrense for påvisning av økning på over 20 %, noe som gjør at undersøkelsen anses som å ha «Lav» gjennomførbarhet.

Det er flere grunner til at vi ikke kan garantere noen økning. Derfor anbefaler vi at du bruker en testplan som innebærer å kjøre flere undersøkelser i løpet av et år.

For at det anslåtte antallet konverteringer skal gå opp, kan du optimalisere kampanjene dine for å oppnå redusert CPA-verdi eller høyere antall konverteringer. Du kan også øke budsjettet ditt. Kontakt kontoadministratoren hvis du vil ha mer informasjon.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Konfigurer måling av konverteringsløft for YouTube-annonser og TrueView discovery

1. Klikk på målikonet Goals Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Målinger-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Måling av økning.
  4. Klikk på plussknappen .
  5. Velg Konverteringsløft.
  6. Velg hvilke kampanjer du vil bruke konverteringsløft for.
  7. Velg start- og sluttdatoene for undersøkelsen.
  8. Gjennomgå sannsynlighetsstatusen i kolonnen til høyre for å få et anslag på hvor sannsynlig det er at du får nøyaktige resultater ut fra kampanjene som måles. Hvis du oppnår sannsynlighetsstatusen «Høy», er sjansen størst for at undersøkelsen blir vellykket.
    Hvis du endrer varigheten av eksperimentet eller optimaliserer kampanjene dine eller budsjettet ditt, kan du oppnå sannsynlighetsstatusen «Høy».
  9. Klikk på Lagre.

Kampanjer kan bare være aktive i én undersøkelse om gangen. Hvis du ikke klarer å velge en kampanje, betyr det sannsynligvis at den allerede brukes i en annen undersøkelse.

Se data om måling av konverteringsløft

I «Måling av økning»-tabellen kan du se data om måling av konverteringsløft på produkt- eller merkevarenivå. Du kan også klikke på en bestemt undersøkelse på produkt- eller merkevarenivå for å se mer detaljerte resultater.

Slik kan du se data om måling av konverteringsløft:

1. Klikk på kolonneikonet Et bilde av Kolonner-ikonet i Google Ads.
  2. Klikk på Endre kolonner.
  3. Velg Konverteringsløft og klikk på Bruk.

Link til relatert innhold