Configurar el mesurament d'increment de conversions

Nota: l'increment de conversions no està disponible per a tots els comptes de Google Ads. Per utilitzar-lo, contacteu amb el representant del vostre Compte de Google.

L'increment de conversions mesura el nombre real de conversions, les visites al lloc web i qualsevol altra acció que hagi generat directament el públic que ha vist l'anunci. Les dades de l'increment de conversions us poden ajudar a ajustar i millorar els anuncis per generar més vendes, contactes i instal·lacions d'aplicacions.

Abans de començar

Abans de configurar el mesurament d'increment de conversions, heu de crear una campanya perquè es difongui en una plataforma de Google Ads admesa. Més informació sobre les campanyes admeses per a l'increment de conversions

Viabilitat d'increment de conversions

Per utilitzar l'increment de conversions, cal que el vostre compte de Google Ads estigui fent un seguiment d'almenys una acció de conversió compatible. Per detectar l'increment generat per les campanyes aptes, heu d'arribar al mínim de conversions estimades al nivell "Producte" o "Marca". Us recomanem que la suma dels pressupostos i de les conversions estimades de totes les campanyes actives que mesuren el producte o la marca tingui la puntuació "Alta".

La puntuació "Alta" es basa en les conversions estimades i s'atribueix quan un estudi té entre un 60 i un 90% de probabilitats d'oferir resultats concloents, sempre que s'arribi a un resultat d'increment detectable mínim del 2%. Tot i que no és recomanable, si preferiu dissenyar un estudi per obtenir un increment detectable mínim més alt, contacteu amb el gestor de comptes. Tampoc no és recomanable fer un estudi amb un increment detectable mínim superior al 20%, que seria la puntuació de viabilitat "Baixa".

No es garanteix l'increment per diversos motius, per això us recomanem que utilitzeu una programació de proves que inclogui la realització de diversos estudis al llarg d'un any.

Per millorar les conversions estimades, optimitzeu les campanyes a fi d'obtenir un cost per acció (CPA) inferior o un volum de conversions més alt o bé augmenteu el pressupost. Per obtenir més informació, contacteu amb el gestor de comptes.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Configurar el mesurament d'increment de conversions per als anuncis de YouTube i TrueView discovery

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Mesuraments.
  3. Feu clic a Mesurament d'increment de notorietat de marca.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Seleccioneu Increment de conversions.
  6. Trieu les campanyes en què voleu activar l'increment de conversions.
  7. Seleccioneu les dates d'inici i de finalització de l'estudi.
  8. Reviseu l'estat de viabilitat a la columna de la dreta per fer una estimació de la probabilitat que teniu d'obtenir resultats precisos en funció de les campanyes que es mesurin. Si l'estat de viabilitat és "Alta", tindreu més possibilitats que l'estudi sigui correcte.
    Canviar la durada de l'experiment o bé optimitzar les campanyes o el pressupost us ajudarà a assolir l'estat de viabilitat "Alta".
  9. Feu clic a Desa.

Les campanyes només poden estar actives en un estudi alhora. Si no podeu seleccionar una campanya, probablement és perquè ja s'està utilitzant en un altre estudi.

Visualitzar les dades del mesurament d'increment de conversions

Les dades del mesurament d'increment de conversions estan disponibles al nivell "Producte" o "Marca" a la taula "Mesurament d'increment de notorietat de marca". També podeu fer clic en un estudi específic al nivell de producte o de marca per veure resultats més granulars.

Per visualitzar les dades del mesurament d'increment de conversions:

1. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads.
  2. Feu clic a Modifica les columnes.
  3. Seleccioneu Increment de conversions i, tot seguit, feu clic a Aplica.

Enllaç relacionat