Om konverteringsløft

Merk : Konverteringsløft er ikke tilgjengelig for alle Google Ads-kontoer. Kontakt Google-kontorepresentanten din hvis du vil bruke konverteringsløft.

Med konverteringsløft kan du måle antallet konverteringer, besøk på nettstedet og andre handlinger som direkte stammer fra målgruppen din som ser på annonsen din. Med data om konverteringsløft kan du justere og finstemme annonsene dine for å generere flere salg, potensielle salg og appinstallasjoner.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan konverteringsløft fungerer.

Slik fungerer konverteringsløft

Hvis du vil bruke konverteringsløft, må du opprette en videohandlingskampanje eller Discovery-kampanje. Når annonsekampanjene dine begynner å kjøre, deler Google målgruppen din i to grupper:

• Folk som ser annonsen din
  • Folk som ville ha sett annonsen din, men som i stedet får vist den neste annonsen i auksjonen

På slutten av undersøkelsen sammenligner Google konverteringene for begge gruppene, for å finne ut hvilken prosentandel av hver annonse som var direkte forårsaket av annonsen, sammenlignet med dem som ville ha forekommet normalt. Rapporten du mottar, inneholder data om konverteringene dine organisert etter konverteringstype.

Beregninger for konverteringsløft

Avhengig av mengden konverteringsvolum kan du se følgende samlede beregninger for konverteringsløft i Google Ads:

• Inkrementelle konverteringer (absolutt økning)
  • Relativ konverteringsløft
  • Inkrementell konverteringsverdi

Link til beslektet innhold