Conversion Lift ‑mittaus

Huom. Conversion Lift ‑mittaus ei ole käytettävissä kaikilla Google Ads ‐tileillä. Jos haluat käyttää Conversion Lift ‑mittausta, ota yhteyttä Googlen asiakasedustajaan.

Conversion Lift ‑mittausta käyttämällä voit mitata niiden konversioiden, sivustokäyntien ja muiden valintojen määrää, jotka ovat peräisin suoraan mainoksesi näkemisestä. Conversion Lift ‑mittausdatan avulla voit muokata ja parantaa mainoksiasi ja saada näin lisää myyntiä, liidejä ja sovellusasennuksia.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Conversion Lift ‑mittaus toimii.

Näin Conversion Lift ‑mittaus toimii

Jotta voit käyttää Conversion Lift ‑mittausta, sinun on luotava Aktivoiva videokampanja tai Discovery-kampanja. Kun mainoskampanjasi käynnistyvät, Google jakaa kohdeyleisösi näihin kahteen ryhmään:

• ihmiset, jotka katsovat mainostasi
  • ihmiset, jotka olisivat katsoneet mainostasi, mutta joille sen sijaan näkyi huutokaupan seuraava mainos.

Tutkimuksen lopussa Google vertaa molempien ryhmien konversioita ja mittaa, kuinka suuri prosenttiosuus niistä on tullut suoraan mainoksesta verrattuna niihin, jotka olisivat toteutuneet muutenkin. Saamasi raportti sisältää dataa konversioistasi konversiotyypin mukaisessa järjestyksessä.

Conversion Lift ‑mittauksen mittarit

Konversioiden määrästä riippuen voit nähdä Google Adsissa seuraavat kootut Conversion Lift ‑mittauksen mittarit:

• Lisäkonversiot (absoluuttinen tulosparannus)
  • Suhteellinen konversioparannus
  • Lisäkonversioarvo

Aiheeseen liittyvä linkki