Om Konverteringsstigning

Bemærk! Konverteringsstigning er ikke tilgængelig for alle Google Ads-konti. Kontakt din Google-kontorepræsentant for at få oplysninger om, hvordan Konverteringsstigning bruges.

Konverteringsstigning hjælper dig med at måle antallet af konverteringer, besøg på websitet og enhver anden handling, der er drevet direkte af, at din målgruppe ser din annonce. Data for konverteringsstigning kan hjælpe dig med at justere og forbedre dine annoncer, så de genererer mere salg og flere kundeemner og appinstallationer.

I denne artikel kan du læse om, hvordan Konverteringsstigning fungerer.

Sådan fungerer Konverteringsstigning

Hvis du vil bruge Konverteringsstigning, skal du oprette en videokampagne med handling eller en Discovery-kampagne. Når dine annoncekampagner begynder at køre, vil Google inddele din målgruppe i 2 grupper:

• Personer, der ser din annonce
  • Personer, der kunne have set din annonce, men i stedet får vist den næste annonce i auktionen

Ved slutningen af undersøgelsen sammenligner Google konverteringerne for begge grupper for at måle, hvilken procentdel af hver af dem der direkte skyldes annoncen, sammenlignet med konverteringer, der normalt ville være forekommet. Den rapport, du modtager, indeholder data om dine konverteringer arrangeret efter konverteringstype.

Metrics for konverteringsstigning

Afhængigt af mængden af konverteringsvolumen, vil du kunne se følgende samlede metrics for Konverteringsstigning i Google Ads:

• Inkrementelle konverteringer (absolut stigning)
  • Relativ konverteringsstigning
  • Stigning mht. konverteringsværdi

Relateret link