Sobre l'increment de conversions

Nota: l'increment de conversions no està disponible per a tots els comptes de Google Ads. Per utilitzar-lo, contacteu amb el representant del vostre Compte de Google.

L'increment de conversions us ajuda a mesurar el nombre de conversions, les visites al lloc web i qualsevol altra acció generada directament pel públic que ha vist l'anunci. Les dades de l'increment de conversions us poden ajudar a ajustar i millorar els anuncis per aconseguir més vendes, contactes i instal·lacions d'aplicacions.

Aquest article explica com funciona l'increment de conversions.

Com funciona l'increment de conversions

Per utilitzar l'increment de conversions, heu de crear una campanya d'acció de vídeo o una campanya discovery. Quan aquesta campanya d'anuncis es comenci a publicar, Google dividirà el públic objectiu en dos grups:

• Persones que veuran l'anunci.
  • Persones que haurien vist l'anunci, però a qui en comptes d'aquest anunci es mostra l'anunci següent de la subhasta.

Al final de l'estudi, Google compara les conversions de tots dos grups per mesurar quin percentatge de cadascun és conseqüència directa de l'anunci en comparació amb les conversions que s'haurien generat normalment. L'informe que rebeu contindrà dades sobre les conversions ordenades per tipus de conversió.

Mètriques d'increment de conversions

En funció del volum de conversions, podreu veure aquestes mètriques agregades d'increment de conversions a Google Ads:

• Conversions incrementals (increment absolut)
  • Increment de conversions relatiu
  • Valor de conversió incremental

Enllaç relacionat