Samsening: Definition

Hvis flere personer ser YouTube på et forbundet tv (CTV, connected TV) og ser en annonce på samme tid, kan det føre til flere eksponeringer og større rækkevidde for din kampagne. Se, hvad der gør YouTube CTV unikt

Paneler viser, at flere personer ser YouTube sammen på tv-skærme, hvilket er en forbrugeradfærd, der også er kendetegnende for lineært tv-seertal. Google måler samsening på tv-skærme ved hjælp af en kombination af Googles data fra Connect-panelpanel og undersøgelser i realtid på undersøgelsesniveau for at vurdere samsening i realtid i mere end 100 lande via mere end 70 sprog i hele verden. Statistiske metoder bruges til at eliminere bias og til at sikre, at resultaterne repræsenterer YouTubes seere nøjagtigt. Google bruger disse oplysninger i en model for dynamisk rækkevidde til at måle og forudsige samsening på baggrund af forskellige faktorer, f.eks. ugedag, tidspunkt på dagen, land og brugerdemografi.

Med metrics til samsening kan du få større indsigt i din målgruppe, så du kan måle og planlægge yderligere eksponeringer og rækkevidde via internetopkoblede tv'er. Det giver mere nøjagtige prognoser for rækkevidde og kampagnerapporter, der giver dig mulighed for at foretage en retvisende sammenligning mellem YouTube og resten af dit køb af lineær og smart-tv, hvilket skaber bedre investeringsbeslutninger. I dag faktureres vi for eksponeringer, der matcher annoncørens målkriterier. Fra og med 2024 bliver faktureringen justeret, så den omfatter modellen for samsening. Nielsen DAR-garantier er stadig tilgængelige, og annoncører og bureauer kan fortsat foretage køb på Nielsen DAR.