Covisualització: definició

Quan diverses persones miren YouTube juntes en un dispositiu de TV connectat (CTV) i veuen un anunci alhora, pot ser que s'incrementin les impressions i l'abast de la vostra campanya. Descobriu què fa que la CTV de YouTube sigui única

Els taulers mostren que diverses persones miren YouTube juntes en pantalles de televisió, un comportament dels consumidors que també és característic de l'audiència de la televisió lineal. Google mesura la covisualització en pantalles de televisió mitjançant una combinació de les dades del tauler de TV connectada de Google i d'enquestes en temps real, al nivell de cens, per avaluar el comportament de covisualització en més de 100 països a través de més de 70 idiomes d'arreu del món. S'utilitzen mètodes estadístics per eliminar el biaix i garantir que els resultats representin de manera precisa els espectadors de YouTube. Google utilitza aquesta informació dins d'un model d'abast dinàmic per mesurar i predir la covisualització en funció de diversos factors, com ara el dia de la setmana, l'hora del dia, el país i les dades demogràfiques dels usuaris.

Amb les mètriques de covisualització, podeu obtenir estadístiques addicionals sobre el vostre públic, cosa que us permetrà mesurar i planificar les impressions i l'abast addicionals a través de CTV. Això us permet disposar de previsions d'abast i informes de campanya més precisos, que us permeten establir una comparació equitativa entre YouTube i la resta de compres de televisió lineal i connectada i, al capdavall, prendre decisions d'inversió més encertades. Actualment, facturem les impressions que coincideixen amb els criteris de segmentació d'un anunciant i, a partir de 2024, la facturació s'ajustarà per incloure el model de covisualització. Les garanties de Nielsen DAR continuen estant disponibles i els anunciants i les agències poden continuar comprant a Nielsen DAR.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now