Om rapporten Diagnostik for Ads-API for udvidede konverteringer til websites

Udvidede konverteringer er en funktion, der forbedrer nøjagtigheden af din konverteringsmåling. Den bruges til at sende hashkrypterede førstepartskundedata på en privatlivssikret måde som et supplement til allerede registrerede konverteringsdata. De hashkrypterede kundedata sammenlignes derefter med hashkrypterede kundedata for Google-konti, hvor brugeren har været logget ind, og tilskrives annoncehændelser for at gøre det lettere at måle kampagnekonverteringer.

Skift til sideplaceret kode eller Ads API for at opnå bedre resultater

Når du har konfigureret udvidede konverteringer i Google Ads API, kan du bruge rapporten Diagnostik for Ads API for udvidede konverteringer til at finde ud af, om funktionen fungerer efter hensigten. Rapporten Diagnostik gør det lettere for dig at finde frem til og løse problemer med implementering af udvidede konverteringer.

Bemærk! Denne artikel omhandler kun rapporten Diagnostik for Ads API for udvidede konverteringer. Hvis du har brugt et Google-tag eller Google Tag Manager til at implementere funktionen udvidede konverteringer, kan du i stedet læse om rapporten Diagnostik for konverteringstagget for udvidede konverteringer.

Sådan fungerer det

Rapporten Diagnostik for Ads API for udvidede konverteringer gør det lettere for dig at finde ud af, om konfigurationen af din Ads API for udvidede funktioner er korrekt, og hvor effektiv registreringen af konverteringsdata er.

Se rapporten Diagnostik for Ads API for udvidede konverteringer på konverteringssiden

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer i sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Klik på den konverteringshandling, du vil tjekke, i tabellen med konverteringshandlinger.
  5. Vælg Diagnostik på sidemenuen øverst.
Bemærk! Hvis der ser ud til at være et problem med de udvidede konverteringer for en eller flere af dine konverteringshandlinger, er sporingsstatussen for disse "Tjek udvidede konverteringer". Hvis du holder markøren over denne status, kan du klikke på "Gå til diagnostik", hvorefter du bliver ført videre til rapporten Diagnostik, hvor du kan finde årsagen til eventuelle problemer.

Forstå statussen for din diagnostikrapport

Øverst i rapporten Diagnostik vises en af følgende statusmeddelelser, som angiver din samlede status for konfiguration af udvidede konverteringer:

• Registrering af udvidede konverteringer: Udvidede konverteringer registreres, og der er ikke registreret nogen større problemer.
  • Udvidede konverteringer bruges ikke: Du har ikke accepteret vilkårene for kundedata, hvilket er et krav, for at du kan aktivere udvidede konverteringer. Klik på "Se vilkår for kundedata" for at gennemgå og acceptere vilkårene.
  • Der er endnu ikke modtaget data om udvidede konverteringer: Du har aktiveret udvidede konverteringer, men Google har endnu ikke modtaget data endnu. Der kan gå op til 48 timer efter modtagelsen af data, før det afspejles i statussen. Hvis statussen ikke ændres, når der er gået 48 timer implementeringen, skal du dobbelttjekke, at du har fulgt vejledningen til konfiguration af udvidede konverteringer i Google Ads API.
  • Der er registreret konfigurationsproblemer: Der er problemer med din konfiguration af udvidede konverteringer (se flere oplysninger nedenfor).
  • Der er ingen nyere konverteringsdata at behandle: Der er ingen registrerede konverteringer inden for de seneste 7 dage. Sørg for, at dine kampagner er aktive, og at dine annoncer fører brugerne til en webside, der indeholder et konverteringshandlingstag.

De forskellige typer datakvalitet

Der er 4 typer datakvalitet for dine offlinediagnosticeringsdata: Fremragende, God, Kræver handling og Der er ingen nyligt registrerede data.

Fremragende

"Fremragende" angiver, at din konfiguration af udvidede konverteringer er aktiv og fuldt optimeret. Denne status betyder, at der registreres udvidede konverteringer som forventet.

God

"God" angiver, at din konfiguration af udvidede konverteringer er aktiv, men der er yderligere tilgængelige forbedringer. Du kan forbedre de matchede konverteringer ved at sende flere brugerdata.

Kræver handling

"Kræver handling" angiver, at din konfiguration af udvidede konverteringer er aktiv, men der er fejl, som kræver din opmærksomhed. Der mangler f.eks. muligvis oplysninger i din konfiguration af udvidede konverteringer.

Der er ingen nyligt registrerede data

"Der er ingen nyligt registrerede data" angiver, at der ikke er registreret data for udvidede konverteringer inden for de seneste 7 dage. Sørg for, at der ikke er noget galt med din konfiguration.

Underretninger

Du kan vælge og gennemgå, hvilke konverteringshandlinger der påvirkes af underretningerne. Underretningerne har et ikon, der viser statussen. Når du har valgt en underretning, vises der en tabel med konverteringshandlinger under underretningspanelet. Denne tabel ændres dynamisk ud fra dit valg.

Forstå og reager på advarsler i rapporten Diagnostik

Hvis der er problemer med din konfiguration af udvidede konverteringer, vil du få vist en eller flere af de advarsler, der er angivet herunder. Hvis du ser en af disse advarsler, kan du løse problemet ved at følge vejledningen nedenfor.

Bemærk! De advarsler, der vises i rapporten Diagnostik, er baseret på den seneste dags data, medmindre der ikke er nok data fra den seneste dag. Hvis det er tilfældet, er advarslen baseret på data fra de seneste 7 dage.

Hvis der er et meget lille antal konverteringer inden for de seneste 7 dage (færre end 20 konverteringer), vises der ingen advarsler, da antallet er for lavt til, at det er muligt at forstå din implementeringsstatus korrekt. Udvidede konverteringer er mest nyttige for annoncører, der modtager mindst 20 konverteringer pr. uge (herunder organiske og annoncedrevne konverteringer).

Antallet af Ads API-konverteringer og antallet af tagkonverteringer, der bruges i advarslerne, deduplikeres baseret på ordre-id'et. Det betyder, at hvis du sender flere Ads API-pings med det samme ordre-id, vil det tælle som én Ads API-konvertering.

Bemærk desuden, at Google ikke kan tælle Ads API-pings, der sendes uden OAuth, dine Ads API-konverteringstællinger vil ikke indeholde Ads API-pings, der er sendt uden korrekt OAuth.

Historie

I sektionen "Historik" kan du se metrics over tid som en hjælp til at validere effektivitetsstigningen, efter du har reageret på en underretning. Du kan også bruge metric'en til selv at diagnosticere problemer. I denne sektion vises også dækningsgraden for udvidede konverteringer som en procentdel på Y-aksen og datoen på X-aksen.

Dækningsgraden for udvidede konverteringer defineres som:

Antal udvidede konverteringers dækning for parameteren/antallet af konverteringspings

Dækningsgraden for udvidede konverteringer bør være tilgængelig inden for få timer efter afsendelse af anmodninger om udvidede konverteringer. Denne sats er som standard angivet til de seneste 7 dage, men den kan indstilles til at vise de seneste 30 dage.

Diagrammet er begrænset til konverteringerne på en bestemt statusside. Dækningsgraden for udvidede konverteringer samles på tværs af de konverteringshandlinger, der er inkluderet på den pågældende side. Hvis du filtrerer konverteringer øverst på siden, redigeres konverteringerne for denne side og andre statussider. Dette filter styrer også sektionen "Historik".

I tabellen Effekt kan du se en liste over konverteringshandlinger, stigningen, hvis den er tilgængelig, og matchprocenter. Tabellen Effekt omfatter også de konverteringshandlinger, der er tilpasset den overordnede status.

I nedenstående tabel kan du se indvirkningen på konverteringshandlingsniveau:

Konverteringshandling

Matchprocent

Kampagnetype

Rapporteret antal konverteringer

Konverteringshandling nr. 1

Høj

Søg

+3 % fra og med datoen X

YouTube

+12 % fra og med datoen X

Konverteringshandling nr. 2

Gennemsnit

Søg

+4 % fra og med datoen X

YouTube

+10 % fra og med datoen X

Kolonnen "Matchprocent" er dynamisk og opdateres inden for 24 timer.

Kolonnen Matchprocent:

• Antal gyldige pings < 50: Utilstrækkelig volumen
  • Matchprocent = 0 %: Ingen match
  • Matchprocent = < 5 %: Meget lav matchprocent
  • Matchprocent = 6-25 %: Lav matchprocent
  • Matchprocent = 26-50 %: Gennemsnitlig matchprocent
  • Matchprocent = 51-100 %: Høj matchprocent

Hvis der ikke er nogen data for matchprocent, viser pop op-vinduet "Ingen data". For at undgå udsving mellem høj, gennemsnitlig eller lav tilføjes der en buffer til matchprocent.

Matchprocenten er baseret på data for antal konverteringer.

Udvidede konverteringer bruges ikke

Du skal acceptere vilkårene for kundedata på følgende måde:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer i sektionsmenuen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Vilkår for kundedata.
  5. Læs og acceptér vilkårene.
  6. Klik på Gem.
Der mangler nogle obligatoriske adressefelter i konfigurationen
Denne advarsel vises, hvis din konfiguration af udvidede konverteringer mangler mindst ét af følgende felter:
  • Land
  • Fornavn
  • Efternavn
  • Postnummer
Det er vigtigt at udfylde alle 4 felter. Bemærk! Hvis du også sender brugerens mail, bruger Google mailadressen til at matche med brugere, der er logget ind på Google, selv når adressen mangler eller er ufuldstændig.
Uløste Ads API-fejl

Vi modtager for få gyldige Ads API-pings i forhold til tag-pings. Hvis du ser denne advarsel, betyder det, at din Ads API ikke er konfigureret korrekt til at sende ordre-id, OAuth-loginoplysninger eller hashkrypterede brugerdata fra dit website.

Du kan få vist denne fejl af en af følgende årsager:

• Dine Ads API-pings indeholder ikke ordre-id.
  • OAuth er konfigureret forkert. Følg vejledningen til at konfigurere OAuth2, hvis du har implementeret udvidede konverteringer i Google Ads API.
  • Brugerdataene er hashkrypteret forkert. Sørg for, at du bruger SHA-256 til at hashkryptere dine data, før du sender dem til Google.
  • Der sendes ikke Ads API-pings i alle situationer, hvor dit tag aktiveres.
Ordre-id'er i tag og Ads API stemmer ikke overens

Denne advarsel vises, hvis en lav procentdel af dine Ads API-pings har et tag-ping med et matchende ordre-id. Det betyder normalt, at dine websitetags og din Ads API ikke sender det samme ordre-id. Det kan også indikere, at du sender for få tag-pings i forhold til Ads API-pings.

Sådan løser du problemet:

• Sørg for, at du bruger den samme metode til at generere ordre-id'er for Ads API-pings og tag-pings.
  • Sørg for, at det relevante konverteringssporingstag er til stede i alle de tilfælde, hvor du sender Ads API-pings, for at sikre paritet.
Ugyldige eller manglende OAuth-loginoplysninger

Denne advarsel vises, hvis en væsentlig del af dine Ads API-pings for udvidede konverteringer har ugyldige eller manglende OAuth-loginoplysninger. Rediger koden til Ads API for udvidede konverteringer for at inkludere de korrekte OAuth-loginoplysninger for denne konto.

Bemærk! Denne advarsel vises kun for den gamle Ads API for udvidede konverteringer. Den vises ikke, når du bruger Google Ads API, da Google ikke modtager pings, der sendes via Google Ads API, der mangler OAuth.
Der mangler et transaktions-id fra Ads API

Denne advarsel vises, hvis en væsentlig del af dine Ads API-pings for udvidede konverteringer mangler et ordre-id. Du skal medtage et ordre-id for alle Ads API-pings for at matche tag-pings korrekt.

Bemærk! Denne advarsel vises kun for den gamle Ads API for udvidede konverteringer. Den vises ikke, når du bruger Google Ads API, da Google ikke modtager pings, der sendes via Google Ads API, der mangler ordre-id.
Forkert konfiguration af konverteringshandlingstag

Denne advarsel vises, hvis der ikke er nogen tag-pins. Sørg for, at tagget er installeret korrekt på dit website, og at tag-pings altid sendes sammen med Ads API-pings. Du kan sende data om udvidede konverteringer via tag ved hjælp af Google Tag Manager eller Google-tagget. Se, hvordan du verificerer din implementering af udvidede konverteringer ved hjælp af Google Tag Assistant.

Der mangler et transaktions-id fra konverteringshændelsen
Denne advarsel vises, hvis tag-pings ikke indeholder et ordre-id. Du skal inkludere et ordre-id i alle tag-pings for at matche Ads API-pings korrekt. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger et transaktions-id til at minimere antallet af dublerede konverteringer.
Ads API sender data for sent

Denne advarsel vises, hvis du sender Ads API-data mere end 24 timer efter konverteringstidspunktet. Rediger koden til Ads API for udvidede konverteringer for at sende inden for 24 timer efter konverteringshændelsen.

Denne advarsel kan også blive vist, hvis konverteringstidspunktet ikke er inkluderet i dine Ads API-pings. Se vejledningen til Google Ads API for at få flere oplysninger om, hvordan du inkluderer konverteringstidspunkt i din Ads API-anmodning.

Der mangler en brugeragent
Denne advarsel vises, hvis dine Ads API-pings ikke behandles på grund af manglende brugeragent. Rediger koden for din Ads API for udvidede konverteringer, så den indeholder brugeragent med konverteringsdata.
Forkert Ads API-konfiguration
Denne advarsel vises, hvis den samme konverteringshandling registrerer både websitekonverteringer og appkonverteringer. Du sender muligvis websitekonverteringer via tag eller Ads API ud over appkonverteringer. Du bør bruge forskellige konverteringshandlinger til web- og appkonverteringer. Du kan løse problemet ved at oprette en ny konverteringshandling, der registrerer appkonverteringer.
Manglende data om udvidede konverteringer

Din konfiguration af udvidede konverteringer mangler mailadresse eller adresse (som inkluderer fornavn, efternavn, postnummer og land). Det betyder, at en væsentlig del af dine konverteringer ikke er blevet behandlet.

Bemærk! Denne advarsel vises kun, når der sendes appdata med den gamle Ads API for udvidede konverteringer.
Feltet med brugerens mailadressedata er formateret forkert
Denne advarsel betyder, at de mailadresser, du angiver, er formateret forkert og derefter ikke stemmer overens med brugere, der er logget ind på Google.
Af hensyn til bekymringer om privatliv skal mailadresser hashkrypteres ved hjælp af SHA-256-algoritmen, før de sendes via Ads API. For at standardisere hashkrypteringsresultaterne skal du gøre følgende, inden du hashkrypterer datafeltet:
  • Fjern foranstillede eller efterfølgende blanktegn.
  • Konverter teksten til små bogstaver.
  • Fjern alle punktummer (.), der kommer før domænenavnet i gmail.com- og googlemail.com-mailadresser.
Feltet med brugerens adressedata er formateret forkert
Denne advarsel betyder, at de adressedatafelter, du angiver, er formateret forkert og derfor ikke stemmer overens med brugere, der er logget ind på Google.
Af hensyn til bekymringer om privatliv skal adresser hashkrypteres ved hjælp af SHA-256-algoritmen, før de sendes via Ads API. For at standardisere hashkrypteringsresultaterne skal du gøre følgende, inden du hashkrypterer datafeltet:
  • Fjern foranstillede eller efterfølgende blanktegn.
  • Konverter teksten til små bogstaver.
Der er få matchede konverteringer
Denne advarsel betyder, at de data for udvidede konverteringer, du angiver, matcher med brugere, der er logget ind på Google, med en procentsats, der er lavere end forventet. Det kan betyde, at der ikke er mange af dine kunder, der har en Google-konto, eller at de har en tendens til at angive identifikationsoplysninger, der er forskellige fra de oplysninger, der er inkluderet på deres Google-konti.
Du kan forbedre din matchprocent ved at sende flere bruger-id'er. Der er 3 bruger-id'er, som bruges af udvidede konverteringer som matchnøgler: Mailadresse, adresse og telefonnummer. Hvis du vil forbedre din status for match, er den optimale løsning at sende så mange matchnøgler som muligt. Jo flere matchnøgler du sender, desto større sandsynlighed er der for, at dine data matcher, så rapporteringen af konverteringer bliver mere præcis.

Hvis du har tekniske spørgsmål vedrørende Google Ads API (f.eks. spørgsmål direkte vedrørende brugen af API eller SDK, fejl modtaget fra API'en eller SDK'en osv.), kan du bruge fejlfindingstrinnene på siden Teknisk support til API

Hvis du har spørgsmål angående Google Ads API, der specifikt har relation til Google Ads-brugerfladen, bedes du klikke på "Kontakt os" nederst på siden.