Om tillgångsbiblioteket i Google Ads

Tillgångsbiblioteket är en funktion på kontonivå i Google Ads. Med den kan du komma åt alla dina tillgångar som behövs för att skapa en annons på ett och samma ställe. Med den här funktionen kan du söka efter och välja tillgångar i ditt konto på ett mer effektivt sätt när du skapar annonser.

Fördelar med tillgångsbiblioteket

• Alla tillgångar på ett ställe: När du har laddat upp alla annonstillgångar till tillgångsbiblioteket kan du hitta dem på ett ställe så att du enkelt kommer åt dem när du skapar dina annonskampanjer.
  • Enkel tillgänglighet: Hitta enkelt alla dina tillgångar i tillgångsbiblioteket genom att söka på namn, typ och innehåll.
  • Effektiv organisering: Organisera, namnge och sortera alla dina tillgångar som du vill ha dem i mappar och undermappar.
  • Enkel uppladdning: Ladda upp dina tillgångar för aktuella eller framtida kampanjer med ett enda klick på den flytande åtgärdsknappen .
  • Återanvändbara tillgångar: Återanvänd dina tillgångar för så många annonser du vill utan att behöva ladda upp dem varje gång.

Så fungerar tillgångsbiblioteket

Tillgångsbiblioteket fungerar som ett galleri för alla dina tillgångar som du behöver för att skapa en annons för din kampanj. Tillgångsbiblioteket har stöd för bilder, text, webbplatslänkar och YouTube-videor.

Du kan skapa annonser på ett effektivare sätt genom att ladda upp, visa, sortera och hitta alla dina tillgångar i tillgångsbiblioteket. Det hjälper dig att spara tid när du skapar annonser och ser till att allt annonsmaterial är konsekvent.

Du kan använda dina tillgångar till annonser med hjälp av medieväljaren när du skapar kampanjen.

Läs mer om hur du kommer åt, lägger till eller tar bort tillgångar från tillgångsbiblioteket. Du kan även få direktåtkomst till tillgångsbibliotek i Google Ads.

Animerad grafik som visar hur du lägger till tillgångar i en annonsgrupp med tillgångsbiblioteket.

Obs! Tillgångar som inte kan användas i Google Ads stöds inte i tillgångsbiblioteket.

Tillgångstyper som stöds

Tillgångsbiblioteket har nu stöd för fler tillgångstyper som du hittar i tillgångsbiblioteket och medieväljaren. De nya typerna lagras och kan väljas i tillgångsbiblioteket. Tillgångsbiblioteket har nu stöd för följande tillgångar:

• Bilder
  • Videor
  • Text
  • Tillägg
    • Webbplatslänkar

Vi utökar stödet för andra tillägg i tillgångsbiblioteket i framtiden.