Om aktivsamlingen i Google Ads

Aktivsamlingen er en funktion på kontoniveau i Google Ads, og den giver dig adgang til alle de aktiver, du skal bruge for at kunne oprette en annonce, ét sted. Denne funktion gør det nemmere for dig at søge efter og vælge aktiver på din konto, når du opretter annoncer.

Fordelene ved aktivsamlingen

• Alle aktiver samlet ét sted: Når du har uploadet alle dine aktiver til annoncemateriale til Aktivsamling, er de samlet ét sted, så du nemt kan få adgang til dem, når du opretter dine annoncekampagner.
  • Nem adgang til aktiver: Du kan nemt finde alle dine aktiver i aktivsamlingen ved at søge efter navn, type og indhold.
  • Effektiv organisering: Du kan ordne, navngive og sortere alle dine aktiver i mapper og undermapper, som du vil.
  • Problemfri upload: Du kan uploade aktiver til aktuelle eller kommende kampagner med et enkelt klik på den svævende handlingsknap .
  • Mulighed for at genbruge aktiver: Du kan genbruge dine aktiver til alle de annoncer, du vil, uden at skulle uploade aktiverne hver gang.

Sådan fungerer aktivsamlingen

Aktivsamlingen fungerer som et galleri med alle de aktiver, du skal bruge for at kunne oprette en annonce til din kampagne. Aktivsamlingen understøtter billeder, tekst, undersidelinks og YouTube-videoer.

Ved at søge efter og sortere de aktiver, du har uploadet til aktivsamlingen, kan du gøre annonceoprettelsen mere effektiv. På den måde kan du nemlig ikke bare spare tid i forbindelse med annonceoprettelsen, men også sikre dig, at annoncematerialet bruges konsekvent.

Du kan anvende dine aktiver i annoncer ved at bruge medievælgeren i forbindelse med kampagneoprettelsen.

Få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til, tilføjer eller fjerner aktiver fra aktivsamlingen. Du kan også få direkte adgang til aktivsamlingen i Google Ads.

En animeret grafisk fremstilling af, hvordan man føjer aktiver til en annoncegruppe ved brug af aktivsamlingen.

Bemærk! Aktiver, der ikke kan bruges i Google Ads, understøttes ikke i aktivsamlingen.

Understøttede aktivtyper

Aktivsamling understøtter nu flere aktivtyper, som kan findes i aktivsamlingen og medievælgeren. De nye typer gemmes og kan vælges i aktivsamlingen. Aktivsamling understøtter nu følgende aktiver:

• Billeder
  • Videoer
  • Tekst
  • Udvidelser
    • Undersidelinks

På et senere tidspunkt udvider vi understøttelsen af andre udvidelser i aktivsamlingen.