Näyttötiheyden rajoitustoiminto: Määritelmä

Näyttötiheyden rajoitustoiminto rajoittaa sitä, kuinka monta kertaa Display‑ ja Videomainoksesi näytetään samalle henkilölle.

Näyttötiheys ilmaisee, kuinka monta kertaa käyttäjä näkee Display‑ tai Videokampanjasi mainoksia tiettynä ajanjaksona. Näyttötiheyden rajoitustoiminto toimii eri tavalla Display-kampanjoissa ja Videokampanjoissa.

Display-kampanjat

• Kun otat näyttötiheyden rajoitustoiminnon käyttöön Display-kampanjassa, asetat mainosten näyttökertojen enimmäismäärän kampanjassa samalle käyttäjälle yhden päivän, viikon, kuukauden tai näiden yhdistelmän aikana.
  • Voit määrittää näyttötiheyden rajoitustoiminnon rajoittamaan kampanjan, mainosryhmän tai mainoksen näyttökertoja.

Videokampanjat

• Kun otat näyttötiheyden rajoitustoiminnon käyttöön Videokampanjassa, asetat videoiden näyttökertojen ja/tai katselukertojen enimmäismäärän kampanjassa samalle käyttäjälle yhden päivän, viikon, kuukauden tai näiden yhdistelmän aikana. Videokampanjoissa näyttötiheyden rajoitustoiminnon voi määrittää vain kampanjatasolla.
  • Jos kampanjan videoita käytetään muissa Videokampanjoissa, muiden Videokampanjoiden näyttökerrat ja/tai katselukerrat samalle käyttäjälle lasketaan mukaan kampanjan näyttötiheyden rajoitukseen. Kun käyttäjä on saavuttanut näyttötiheyden rajoituksen ylärajan, Google ei enää näytä käyttäjälle kyseisen kampanjan mainoksia. Tämä koskee vain Google Adsin kautta ostettuja In-Stream-videomainoksia huutokaupassa.