Displaynettverket: definisjon

Dette nettverket er en samling av over to millioner apper, videoer og nettsteder der annonsene dine kan vises.

Nettsteder i Displaynettverket når ut til over 90 % av Internett-brukerne på verdensbasis*. Med Displaynettverket kan du bruke målretting for å få annonsene dine vist blant annet i bestemte kontekster (f.eks. «friluftsliv» eller «cnn.com»), til bestemte målgrupper (f.eks. «unge mødre» eller «folk på utkikk etter en ny sedan») eller på bestemte steder.

Om Google Displaynettverk

*Kilde: Comscore.