Wix: Google-tagin käyttöönotto

Voit mitata sivustoosi liittyvää käyttäytymisdataa Google Adsilla ja Google Analyticsilla. Seuraamalla tässä artikkelissa olevia ohjeita voit ottaa tagin käyttöön Google Ads- tai Google Analytics ‐tililläsi. Lue lisää tagin asentamisesta sivustotyökalun tai sisällönhallintajärjestelmän avulla.

Ennen kuin aloitat

Voit integroida Wix-sivustosi Googleen maksutta, mutta tarvitset sitä varten Wixin Premium-sivuston ja siihen yhdistetyn verkkotunnuksen.

Kun otat Google-tagia käyttöön, sinun on seurattava eri ohjeita riippuen siitä, onko tagitunnuksen alussa "AW-" (yleensä Google Ads ‑tileillä) vai "G-" (yleensä Google Analytics ‑mittauskokonaisuuksissa). Seuraa alla olevia tagikohtaisia ohjeita.

Jos tagin alussa on "AW-"

1. Klikkaa Wix-tilisi hallintapaneelissa olevasta vasemman reunan navigaatiopaneelista Settings (Asetukset). Jos sinulla on useita sivustoja, valitse ensin haluamasi sivusto hallintapaneelista.Animoitu GIF-kuva, jossa näkyy, miten voit siirtyä Wixin markkinointi-integraatioihin.
  2. Klikkaa Advanced (Lisäasetukset) ‑kohdasta Marketing Integrations (Markkinointi-integraatiot).
  3. Klikkaa Google Ads Conversions (Google Ads ‑konversiot) ‑kentästä Connect (Yhdistä).Animoitu GIF-kuva, jossa näkyy, miten voit yhdistää Google Adsin Wixiin.
  4. Klikkaa Add Google Ads Tag (Lisää Google Ads ‑tagi).

Jos tagin alussa on "G-"

1. Klikkaa Wix-tilisi hallintapaneelissa olevasta vasemman reunan navigaatiopaneelista Settings (Asetukset). Jos sinulla on useita sivustoja, valitse ensin haluamasi sivusto hallintapaneelista.Animoitu GIF-kuva, jossa näkyy, miten voit siirtyä Wixin markkinointi-integraatioihin.
  2. Klikkaa Advanced (Lisäasetukset) ‑kohdasta Marketing Integrations (Markkinointi-integraatiot).Näin voit yhdistää Google Analyticsin Wixin markkinointi-integraatioihin.
  3. Klikkaa Google Analytics ‑kentästä Connect (Yhdistä).Animoitu GIF-kuva, jossa näkyy, miten voit yhdistää Google Analyticsin Wixiin.
  4. Klikkaa Add Google Analytics ID (Lisää Google Analytics ‑tunnus).