Uppdatera dina skript för att kunna skapa videoannonser

Med start den 28 februari 2022 motsvaras videor i dina skript av tillgångar (till exempel AdVideoAsset och AdImageAsset) istället för av Google Ads-mediefiler. Om du använder skript för att skapa videoannonser hittar du anvisningar i avsnittet nedan om hur du uppdaterar dina skript.

Uppdatera ditt skript

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen och välj Skript under Massåtgärder.
  3. Välj det skript som du vill uppdatera och uppdatera de avsnitt i koden som hänvisar till videomedia så att de istället hänvisar till videotillgångar.
  4. Klicka på Spara.