Oppdater skript for oppretting av videoannonser

Fra og med 28. februar 2022 blir videoer angitt i skriptene dine ved hjelp av elementer (f.eks. AdVideoAsset og AdImageAsset) i stedet for ved hjelp av Google Ads-mediefiler. Hvis du bruker skript til å opprette videoannonser, kan du følge veiledningen i delen nedenfor for å finne ut hvordan du kan oppdatere skriptene dine.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Oppdater skript

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Massehandlinger-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Skript.
  4. Velg skriptet du vil oppdatere, og oppdater de delene av koden som henviser til videomedier, slik at de i stedet henviser til videoelementer.
  5. Klikk på Lagre.