Uw scripts voor het maken van videoadvertenties updaten

Vanaf 28 februari 2022 worden video's in uw scripts opgenomen met items (bijvoorbeeld AdVideoAsset en AdImageAsset) in plaats van met Google Ads-mediabestanden. Als u scripts gebruikt om videoadvertenties te maken, volgt u de instructies in het onderstaande gedeelte om de scripts te updaten.

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.

Uw script updaten

1. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  2. Klik op het dropdownmenu Bulkacties in het sectiemenu.
  3. Klik op Scripts.
  4. Kies het script dat u wilt updaten en update de gedeelten van de code die verwijzen naar videomedia, zodat er naar video-items wordt verwezen.
  5. Klik op Opslaan.