Opdater dine scripts til oprettelse af videoannoncer

Fra og med den 28. februar 2022 repræsenteres videoer i dine scripts ved hjælp af aktiver (f.eks. AdVideoAsset og AdImageAsset) i stedet for Google Ads-mediefiler. Hvis du bruger scripts til at oprette videoannoncer, kan du følge vejledningen i afsnittet herunder for at få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer dine scripts.

Opdater dit script

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet, og vælg Scripts under "Massehandlinger".
  3. Vælg det script, du vil opdatere, og opdater sektionerne i koden, der refererer til videomedier, så de i stedet henviser til videoaktiver.
  4. Klik på Gem.