Konverter annonsetilpasning for tekstannonser til annonsetilpasning for responsive søkeannonser

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan konvertere eksisterende annonsetilpasning i tekstannonser for bedriftsdata til annonsetilpasning i responsive søkeannonser for bedriftsdata ved hjelp av regnearkmalen for responsive søkeannonser.

Merk: Responsive søkeannonser må ha en annen mal for annonsetilpasning sammenlignet med tekstannonser.

Veiledning

1. Opprett attributtene

I motsetning til det som er tilfellet for tekstannonser, må du først opprette annonsetilpasningen (definert i annonseattributtene), selv om annonsetilpasningene allerede finnes for tekstannonser. Du kan velge å legge til attributter enkeltvis eller laste opp flere samtidig via et regneark.

Opprett attributter enkeltvis

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Bedriftsdata.
  3. Klikk på Attributter for annonsetilpasning.
  4. Klikk på plussknappen Add.
  5. Definer annonseattributtene.

Finn ut mer om hvordan du kan opprette attributter enkeltvis.

Opprett attributter fra et regneark

1. Last ned eksempelet mal for å se hvilket format du skal følge.
  2. Legg til attributtnavn, datatype og kontoverdi i kolonne A–C.
    • Opprett attributter:
      1. Skriv inn navnet på attributtet i «Attribute»-kolonnen.
      2. Skriv inn tegnformatet du bruker i attributtet, i «Data type»-kolonnen.
      3. Skriv inn verdien som vises for attributtet ditt, i «Account value»-kolonnen.
    • Merk: Attributtrader må komme før tilpasningsverdirader, og rad 8–12 under kolonne A–C i malen skal stå tomme. Du kan maksimalt opprette 40 attributter for annonsetilpasning.

2. Fjern attributter og verdier for målretting av tekstannonser som ikke støttes

Det eksisterende regnearket ditt for annonsetilpasning for tekstannonser kan inneholde attributter som ikke godtas i responsive søkeannonser. Attributter for tekstannonser som foreløpig ikke støttes med bedriftsdata for annonsetilpasninger for responsive søkeannonser:

• Target location
  • Target location restriction
  • Device preferences
  • Scheduling
  • StartTime
  • EndTime
  • Daypart
  • MobilePreferred
  • Countdown within the business data
Merk: «Target location» er erstattet med «Location Insertion». Denne funksjonen er bare tilgjengelig i responsive søkeannonser for at du skal kunne målrette annonsebudskapet ditt mot kundens sted eller område av interesse. Finn ut mer om adresseinnsetting.

3. Fjern «Target» fra kolonneoverskriftene for målrettingsattributtet.

Det eksisterende regnearket ditt for annonsetilpasning for tekstannonser inneholder «Target» i kolonneoverskriftene for målrettingsattributter. For at regneark skal være kompatible med responsive søkeannonser, skal ordet «Target» utelates fra kolonneoverskrifter:

• Target campaign -> Campaign
  • Target ad group -> Ad Group
  • Target keyword -> Keyword

4. Gi nytt navn til kolonner for tilpassede attributter for annonsetilpasning

Det eksisterende regnearket ditt for annonsetilpasning for tekstannonser inneholder kolonneoverskrifter for tilpassede attributter. Disse overskriftene må nå følge navneformatet «Customizer:_____».

1. Legg til «Customizer:».
  2. Fjern «(data type)».

5. Last opp en oppdatert fil

Last opp den oppdaterte filen til Google Ads-kontoen din.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Massehandlinger-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Opplastinger.
  4. Klikk på plussknappen Add.
  5. Velg kilden som filen skal lastes opp fra.
  6. Velg Forhåndsvisning for å se endringene i annonsene dine før du lagrer dem.
  7. Klikk på Bruk.

Linker til beslektet innhold