Tekstimainosten mainosmuokkaajien muuttaminen responsiivisia hakumainoksia varten

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muuttaa tekstimainoksille tarkoitetut bisnesdatan mainosmuokkaajat responsiivisten hakumainosten muokkaajiksi käyttämällä responsiivisten hakumainosten laskentataulukkomallia.

Huom. Responsiiviset hakumainokset edellyttävät eri mainosmuokkaajamallia kuin tekstimainokset.

Ohjeet

1. Luo määritteet

Toisin kuin tekstimainoksissa, sinun on ensin luotava muokkaaja (määrittelemällä mainosmääritteet), vaikka muokkaaja olisi jo käytössä tekstimainoksissa. Voit lisätä määritteet yksitellen tai ladata useita kerrallaan laskentataulukosta.

Määritteiden luominen yksitellen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Valitse Bisnesdata.
  3. Klikkaa Mainosmuokkaajan määritteet.
  4. Klikkaa pluspainiketta Add.
  5. Luo mainosmääritteet.

Lue lisää määritteiden luomisesta yksitellen.

Määritteiden luominen laskentataulukon avulla

1. Lataa malli ja käytä sitä tietojen lisäämiseen.
  2. Lisää määritteiden nimet, datatyyppi ja tiliarvo sarakkeisiin A–C.
    • Luo määritteet:
      1. Lisää määritteen nimi Attribute-sarakkeeseen.
      2. Lisää määritteessä käytettävä merkkimuoto Data type ‑sarakkeeseen.
      3. Lisää määritteen arvo Account value ‐sarakkeeseen.
    • Huom. Määriterivien on oltava ennen muokkaajan arvorivejä, ja sarakkeiden A–C rivit 8–12 on jätettävä mallissa tyhjiksi. Mainosmuokkaajamääritteitä voi luoda enintään 40.

2. Poista tekstimainosten ei-tuetut kohdistusmääritteet ja ‑arvot

Tekstimainosmuokkaajien laskentataulukko voi sisältää määritteitä, joita ei voi käyttää responsiivisissa hakumainoksissa. Näitä tekstimainosten määritteitä ei tällä hetkellä tueta responsiivisten hakumainosten muokkaajan bisnesdatassa:

• Target location
  • Target location restriction
  • Device preferences
  • Scheduling
  • StartTime
  • EndTime
  • Daypart
  • MobilePreferred
  • Countdown within the business data
Huom. Kohdistusalue (Target location) on korvattu sijainnin lisäyksellä (Location Insertion). Tämä ominaisuus on käytettävissä vain responsiivisissa hakumainoksissa, ja sen avulla voit kohdistaa mainosviestisi asiakkaan sijainnin tai häntä kiinnostavan alueen mukaan. Lue lisää sijainnin lisäyksestä.

3. Poista "Target"-sana kohdistusmääritteiden sarakeotsikoista

Tekstimainosmuokkaajien laskentataulukossa kohdistusmääritteiden sarakeotsikoihin sisältyy "Target"-sana. Jotta voit käyttää laskentataulukkoa responsiivisille hakumainoksille, sinun on poistettava "Target"-sana sarakeotsikoista:

• Target campaign -> Campaign
  • Target ad group -> Ad Group
  • Target keyword -> Keyword

4. Nimeä omien määritteiden muokkaajasarakkeet uudelleen

Tekstimainosmuokkaajien laskentataulukossa on sarakeotsikot omille määritteille. Näiden otsikoiden on nyt oltava muotoa Customizer:_____.

1. Lisää "Customizer:".
  2. Poista "(data type)".

5. Lataa päivitetty tiedosto

Lataa päivitetty tiedosto Google Ads ‐tilillesi.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Joukkotoiminnot-valikkoa.
  3. Valitse Lataukset.
  4. Klikkaa pluspainiketta Add.
  5. Valitse lähde, josta tiedosto ladataan.
  6. Valitse Esikatselu, niin voit tarkistaa mainoksiisi tehtävät muutokset ennen tallentamista.
  7. Klikkaa Käytä.