Konvertér dine annoncetilpasninger til tekstannoncer til annoncetilpasninger til responsive søgeannoncer

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konverterer dine allerede oprettede annoncetilpasninger for virksomhedsdata til tekstannoncer til annoncetilpasninger til responsive søgeannoncer ved hjælp af regnearksskabelonen for responsive søgeannoncer.

Bemærk! Til responsive søgeannoncer skal der bruges en anden skabelon for annoncetilpasning end til tekstannoncer.

Vejledning

1. Opret attributterne

I modsætning til hvordan det forholder sig med tekstannoncer, skal du først oprette en tilpasning (definere annonceattributterne), også selvom der allerede er tilpasninger til tekstannoncer. Du kan enten vælge at tilføje attributter enkeltvis eller uploade flere ad gangen via et regneark.

Opret attributter individuelt

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Virksomhedsdata.
  3. Klik på Annoncetilpasningsattributter.
  4. Klik på plusknappen Add.
  5. Definer annonceattributterne.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter attributter enkeltvis

Opret attributterne via et regneark

1. Download eksemplet på en skabelon for at se, hvilket format der skal bruges.
  2. Tilføj attributnavn, datatype og kontoværdi i kolonnerne A til C.
    • Opret attributter:
      1. Angiv attributtens navn i kolonnen "Attribute".
      2. Angiv tegnformatet for attributten i kolonnen "Data type".
      3. Angiv den værdi, der vises for attributten, i kolonnen "Account value".
    • Bemærk! Attributrækkerne skal være placeret før tilpasningsværdirækkerne, og række 8-12 under kolonne A-C i skabelonen skal være tomme. Der kan maksimalt oprettes 40 annoncetilpasningsattributter.

2. Fjern attributter og værdier for ikke-understøttet tekstannoncemålretning

Dit allerede oprettede regneark til tekstannoncetilpasninger indeholder muligvis attributter, der ikke kan bruges til responsive søgeannoncer. Følgende tekstannoncetilpasninger understøttes p.t. ikke som annoncetilpasninger for virksomhedsdata til responsive søgeannoncer:

• Lokation, der målrettes mod
  • Begrænsning mht. lokationer, der målrettes mod
  • Enhedspræferencer
  • Planlægning
  • Starttidspunkt
  • Sluttidspunkt
  • Døgndel
  • Mobiloptimeret
  • Nedtælling i virksomhedsdataene
Bemærk! "Lokation, der målrettes mod" er blevet erstattet af "Indsættelse af lokation". Denne funktion er kun tilgængelig til responsive søgeannoncer som en hjælp til at målrette annoncens budskab i henhold til potentielle kunders geografiske placering eller interesseområde. Få flere oplysninger om indsættelse af lokation

3. Fjern "Target" fra kolonneoverskrifterne for målretningsattributter

Dit allerede oprettede regneark til tekstannoncetilpasninger indeholder "Target" i kolonneoverskrifterne for målretningsattributter. For at sikre kompatibilitet med regneark til responsive søgeannoncer skal ordet "Target" fjernes fra kolonneoverskrifterne:

• Target campaign -> Campaign
  • Target ad group -> Ad Group
  • Target keyword -> Keyword

4. Omdøb tilpasningskolonnerne for tilpassede attributter

Dit allerede oprettede regneark til tekstannoncetilpasninger indeholder kolonneoverskrifter for tilpassede attributter. Disse overskrifter skal nu overholde navngivningsformatet "Customizer:_____".

1. Tilføj "Customizer:".
  2. Fjern "(data type)".

5. Upload den opdaterede fil

Upload den opdaterede fil til din Google Ads-konto.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Massehandlinger i sektionsmenuen.
  3. Klik på Uploads.
  4. Klik på plusknappen Add.
  5. Vælg den kilde, som filen uploades fra.
  6. Vælg Forhåndsvisning for at se ændringerne af dine annoncer, før du gemmer dem.
  7. Klik på Anvend.

Relaterede links