Slik løser du problemer med lokale tilbud som ikke er kvalifisert for regionen

Fjern tilbudet fra regionen der denne produkttypen ikke er kvalifisert.

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Du har lastet opp et lokalt tilbud for visning i Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer i en region der den aktuelle produkttypen ikke er kvalifisert. Tilbudene dine er derfor ikke godkjent for butikkene i denne regionen.

Du kan løse dette problemet ved å fjerne produktet fra regionen der det ikke er kvalifisert. Dette kan du gjøre ved å fjerne attributtverdien for butikkoden [store_code] som er tilknyttet regionen der tilbudet ikke kan vises.

Linker til beslektet innhold