Slik løser du det: Stengt butikk

Fjern de stengte butikkene fra tilbudet

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Én eller flere butikkoder i annonsefeeden for kjøretøylageret ditt (som sendes inn med attributtet for butikkode for levering av kjøretøyet [vehicle_fulfillment_store_code] eller attributtet for butikkode [store_code]) viser til en beliggenhet som er merket som stengt. Det betyr at tilbudene som er knyttet til disse butikkodene, ikke er kvalifisert for visning i annonser.

Gå til den posisjonsgruppen i Bedriftsprofil-kontoen din som er knyttet til Merchant Center-kontoen din, og finn butikkodene som er merket med «Stengt butikk» på «Behandler»-fanen i annonsefeeden for kjøretøylageret ditt.

Tips: I «Administrer beliggenheter»-delen av Bedriftsprofil-kontoen din kan du enkelt filtrere etter oppføringer for stengte butikker ved å skifte visning fra «Alle beliggenheter» til «Stengt» øverst på siden.

Beliggenhetene kan være midlertidig stengt eller nedlagt. Sjekk om produktlagerinformasjonen for disse beliggenhetene er sendt inn på riktig måte, og om du har tenkt å sende inn produktlagerinformasjon for disse forhandlerne. Hvis du vil åpne en oppføring som er merket som stengt, må du først sjekke om den er merket som midlertidig stengt eller nedlagt:

1. Logg på Bedriftsprofil.
  2. Gå til den aktuelle oppføringen.
  3. Velg Informasjon på menyen.
  4. Hvis oppføringen er merket som midlertidig stengt, vises en infomelding med teksten «Midlertidig stengt. Denne bedriften er merket som midlertidig stengt.»
  5. Oppføringen kan i stedet være merket som «Stengt permanent».

Gjenåpne en oppføring som er merket som midlertidig stengt:

Slik gjenåpner du en midlertidig stengt bedrift:

1. Logg på Bedriftsprofil.
  2. Gå til den aktuelle oppføringen.
  3. Velg Informasjon på menyen.
  4. Gå til «Gjenåpne denne bedriften på Google».
  5. Velg Merk som åpen.

Her finner du flere alternativer for hvordan du gjenåpner lukkede beliggenheter.

Gjenåpne en oppføring som er merket som nedlagt

Hvis du får denne feilmeldingen, og beliggenhetene dine ikke allerede er merket som «Midlertidig stengt», betyr det at de er merket som «Nedlagt». Sjekk om noen av butikkodene du har sendt inn, samsvarer med oppføringer for nedlagte butikker.

Følg denne fremgangsmåten for å gjenåpne en beliggenhet som er merket som nedlagt.

Merk: Hvis forhandleren ble merket som nedlagt i forbindelse med flytting eller navneendring, skal du ikke gjenåpne oppføringen. Opprett heller en ny oppføring for denne forhandleren.

Følg bekreftelsesveiledningen for å opprette en ny oppføring. Avhengig av hva slags bedriftsoppføring du administrerer, får du se ett eller flere alternativer for bekreftelse.

Linker til beslektet innhold