Sådan løser du problemet: Lukket butik

Fjern lukkede butikker fra tilbuddet

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

En eller flere butikskoder i dit lagerfeed for køretøjsannnoncer (som indsendes via attributterne 'butikskoder til mulighed for ordreopfyldelse ved køb af køretøj' [vehicle_fulfillment_store_code] eller 'butikskode' [store_code]) henviser til en butik eller forhandler, der er blevet markeret som lukket. Det betyder, at de tilbud, der er knyttet til disse butikskoder, ikke er kvalificerede til at blive vist i annoncer.

På din Virksomhedsprofil-konto skal du gå til den lokationsgruppe, der er knyttet til din Merchant Center-konto, og identificere de butikskoder, der er angivet som "Lukket butik" under fanen "Behandling" i dit lagerfeed for køretøjsannoncer.

Tip! I sektionen "Administrer steder" på din Virksomhedsprofil-konto kan du nemt filtrere efter lukkede virksomhedsprofiler. Det gør du øverst ved at skifte visning fra "Alle steder" til "Lukket".

Butikkerne og forhandlerne kan enten være midlertidigt eller permanent lukkede. Tjek, om lagerdataene for disse butikker eller forhandlere er blevet indsendt korrekt, og at du har til hensigt at sende lagerdata for dem. Hvis du vil genåbne en lukket virksomhedsprofil, skal du først tjekke, om den er blevet markeret som midlertidigt eller permanent lukket:

1. Log ind på Virksomhedsprofil.
  2. Gå til den relevante virksomhedsprofil.
  3. Vælg Oplysninger i menuen.
  4. Hvis virksomhedsprofilen er midlertidigt lukket, vises en meddelelse med teksten "Midlertidigt lukket. Denne virksomhed er markeret som midlertidigt lukket."
  5. Alternativt markeres butiksplaceringen som "Lukket permanent".

Genåbn en midlertidigt lukket virksomhedsprofil

Sådan genåbner du en midlertidigt lukket virksomhed:

1. Log ind på Virksomhedsprofil.
  2. Gå til den relevante virksomhedsprofil.
  3. Vælg Oplysninger i menuen.
  4. Gå til "Åbn denne virksomhed igen på Google".
  5. Vælg Markér som åben.

Du kan få flere oplysninger om at genåbne lukkede butikker eller forhandlere her.

Genåbn permanent lukket virksomhedsprofil

Hvis du har fået denne fejl, og dine butikker eller forhandlere ikke allerede er markeret som "Midlertidigt lukket", betyder det, at de er blevet markeret som "Lukket permanent". Gennemgå dine butikskoder for at se, om der er nogen af de angivne butikskoder, som matcher permanent lukkede virksomhedsprofiler.

Hvis du vil genåbne en virksomhedsprofil, der er markeret som værende lukket permanent, skal du følge denne vejledning.

Bemærk! Hvis din forhandler er blevet markeret som lukket permanent i forbindelse med en adresse- eller navneændring, skal du ikke genåbne virksomhedsprofilen. Opret i stedet en ny virksomhedsprofil for forhandleren.

Hvis du vil oprette en ny virksomhedsprofil, skal du følge bekræftelsesvejledningen. Der vises en eller flere bekræftelsestyper, alt efter hvilken type virksomhedsprofil du administrerer: