Slik løser du det: Ubekreftet butikk

Fjern de ubekreftede butikkene fra tilbudet

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Én eller flere butikkoder (attributtet [vehicle_fulfillment_store_code] eller [store_code]) i annonseinformasjonen om kjøretøylageret ditt viser til en oppføring som er gjenkjent som ubekreftet i den tilknyttede posisjonsgruppen for Bedriftsprofil-kontoen din. Det betyr at tilbudene som er knyttet til disse butikkodene, ikke er kvalifisert for visning i annonser.

Følg bekreftelsesveiledningen for å bekrefte en beliggenhet.

Avhengig av hva slags bedriftsoppføring du administrerer, får du se ett eller flere alternativer for bekreftelse.

Linker til beslektet innhold