Google Partners ‑hakemisto

Auta mainostajia löytämään yrityksesi, kun he etsivät oman alasi yrityksiä Google Partners ‐hakemistosta. Osana Tunnustukset ja palkinnot ‐etuja Google Premier Partner- tai Partner‐statuksen saaneet Google Partners ‐ohjelman jäsenyritykset voivat näkyä hakemistossa. Hakemistolistauksen lisäksi kullakin Partnerilla on oma sivu, jolla näkyy yrityksen nimi, verkkosivuston URL-osoite, alue ja tuoteryhmät, joissa yrityksellä on Google Ads ‑sertifiointi. Huomaa, että hakemistossa näkyvät oletuksena Premier Partnerit. Suodattimien avulla voit valita kaikki kumppanit, alueet ja sertifioinnit sekä hakea Premier Partnerin tai Partnerin nimellä. Päivitä tietosi varmistaaksesi, että yrityksesi nimi, verkkosivusto ja osoite ovat hakemistossa ajan tasalla. Jos et halua yrityksesi näkyvän Google Partners ‐hakemistossa, voit poistaa sen käytöstä milloin tahansa.

Usein kysyttyä

1. Miten saan yritykseni näkymään hakemistossa?
Jotta yrityksesi voi näkyä Google Partners ‐hakemistossa, sillä on oltava Premier Partner- tai Partner‐status Google Partners ‐ohjelmassa. Salli myös tietojen näkyminen julkisesti hakemistossa Yrityksen tiedot ‑sivulla. Huomaa, että tämä on oletuksena sallittu, kun rekisteröidyt Google Partnersiin. Lue lisää siitä, miten pääset Partneriksi tai Premier Partneriksi.
2. Mistä voin päivittää yritykseni hakemistotiedot?
Voit päivittää yrityksesi tiedot Partners-ohjelma-välilehden Yrityksen tiedot ‐sivulta.

3. Mitä teen, jos hakemistossa näkyvät tiedot eivät vastaa Google Adsin hallinnoijan tilillä olevia tietoja?

Jos olet rekisteröinyt Google Partners ‐ohjelmaan useita Google Adsin hallinnoijan tilejä samalla yrityksen nimellä, osoitteella ja verkkosivuston URL-osoitteella, hakemistossa näkyy maata kohden vain yksi yrityksesi listaus – se, jolla on korkein Partner-status ja eniten tuoteryhmiä, joissa yrityksellä on Google Ads ‑sertifiointi.

4. Yritykseni täyttää yllä mainitut ehdot mutta ei näy hakemistossa. Mistä tämä johtuu?

Google Partners ‐ohjelma tarkastaa hakemistoon lisätyt yritystiedot esimerkiksi haittaohjelmien, hävyttömyyksien ja tavaramerkkien osalta, jotta käyttäjille voidaan tarjota paras mahdollinen käyttökokemus. Tarkistamme, että verkkosivuston URL-osoite on muotoiltu oikein ja että siinä on HTTP- tai HTTPS-etuliite. Jos Google Partners havaitsee ongelman, se pidättää oikeuden poistaa kumppanin tiedot hakemistosta. Tarkista yrityksesi nimi, osoite ja verkkosivuston URL-osoite "Partners-ohjelma"-välilehden Yrityksen tiedot ‐sivulta. Huomaa, että tietojen päivittymiseen voi mennä 24 tuntia.

5. Miten yritysten nimet on lajiteltu hakemistossa?

Hakemisto on aakkosjärjestyksessä latinalaisten aakkosten mukaan (A–Z). Muiden kuin latinalaisia aakkosia käyttävien kumppaneiden osalta muunnamme nimen ensin käyttämällä englannin kielen aakkosia ja aakkostamme sitten kumppanien tiedot hakemistossa. Jos kumppanin yrityksen nimessä on numeroita tai erikoismerkkejä (emojeja ja lainausmerkkejä), nimi näkyy aakkosjärjestyksen jälkeen. Hakemistossa näkyvä yrityksen nimi on samassa muodossa kuin Yrityksen tiedot ‐sivulla. Voit päivittää yrityksesi nimen Partners-ohjelma-välilehden Yrityksen tiedot ‐sivulta.

Aiheeseen liittyvä linkki