Directori de Google Partners

Aconseguiu que els anunciants que cerquen empreses com la vostra us trobin mitjançant el directori de Google Partners. Com a part dels nostres avantatges de "Reconeixement i recompenses", les empreses que formen part del programa Google Partners amb l'estat de partner o de Partner Premier de Google són aptes per mostrar-se al directori. A més de figurar a les fitxes del directori, els partners tenen una pàgina independent amb el nom de l'empresa, l'URL del lloc web, la regió i les àrees de producte en què la seva empresa disposa de certificacions de Google Ads. Tingueu en compte que, de manera predeterminada, el directori mostra els partners Premier. Utilitzeu els filtres proporcionats per seleccionar tots els partners, regions i certificacions, i per cercar per nom de partner o de partner Premier. Actualitzeu la informació per assegurar-vos que el nom, el lloc web i l'adreça de l'empresa al directori estiguin actualitzats i siguin exactes. Si no voleu que la vostra empresa es mostri al directori de Google Partners, podeu desactivar aquesta opció en qualsevol moment.

Preguntes freqüents

1. Com es pot mostrar la meva empresa al directori?
Per mostrar-se al directori de Google Partners, la vostra empresa ha de tenir l'estat de partner o de Partner Premier al programa Google Partners i has d'haver activat l'opció de la pàgina Detalls de l'empresa perquè es mostrin públicament les vostres dades al directori. Tingueu en compte que l'activació és l'opció predeterminada en registrar-se a Google Partners. Obteniu més informació sobre com podeu esdevenir partner o Partner Premier.
2. On es pot actualitzar la informació del directori de la meva empresa?
Podeu actualitzar la informació de la vostra empresa a la pàgina Detalls de l'empresa que hi ha a la pestanya Programa Google Partners.

3. Què puc fer si la informació que es mostra al directori no coincideix amb els detalls del meu compte de gestor de Google Ads?

Si heu registrat més d'un compte de gestor de Google Ads al programa Google Partners amb el mateix nom, el mateix URL del lloc web i la mateixa adreça de l'empresa, només mostrarem una entrada de l'empresa al directori per país amb l'estat més alt de la insígnia de Partner i el nombre més alt d'àrees de productes en què la seva empresa té certificacions de Google Ads.

4. La meva empresa compleix els criteris anteriors per figurar al directori, però no s'hi mostra. Per què no hi figura?

El programa Google Partners fa revisions addicionals de la informació de l'empresa al directori, com ara comprovacions de programari maliciós, llenguatge obscè i marques comercials, per oferir una experiència òptima als usuaris. Tingueu present que comprovem que el format de l'URL del lloc web sigui correcte i que requerim que l'URL tingui un prefix HTTP o HTTPS. Si es detecta un problema, Google Partners es reserva el dret de treure el partner del directori. Comproveu el nom, l'adreça i l'URL del lloc web de l'empresa per assegurar-vos que tingueu la informació correcta anant a la pàgina Detalls de l'empresa que hi ha a la pestanya Programa Google Partners. Tingueu en compte que la informació pot tardar fins a 24 hores a actualitzar-se.

5. Com s'ordenen els noms de l'empresa a la pàgina de fitxes del directori?

L'índex del directori es mostra en ordre alfabètic, de la A a la Z, per als caràcters de l'alfabet llatí. En el cas dels partners el nom dels quals s'escrigui amb caràcters d'un altre alfabet, primer traduirem el nom a caràcters de l'alfabet llatí en anglès i, a continuació, aplicarem l'ordre de la A a la Z per determinar la ubicació del partner a la fitxa de directoris. Els partners amb números i caràcters especials al nom de l'empresa (emojis i cometes) es mostren després dels que surten per ordre alfabètic. El nom de l'empresa que figura al directori es mostrarà tal com s'indica a la pàgina Detalls de l'empresa. Aneu a la pàgina Detalls de l'empresa que hi ha a la pestanya Programa Google Partners per actualitzar el nom de l'empresa.

Enllaç relacionat