Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Google Partners-directory

Zorg ervoor dat u wordt gevonden door adverteerders die via de Google Partners-directory zoeken naar bedrijven zoals dat van u. Als onderdeel van onze voordelen in het kader van 'Erkenning en beloningen' kunnen bedrijven in het Google Partners-programma met de Google Premier Partner- of Partner-status in de directory worden vermeld. Partners worden niet alleen opgenomen in de directoryvermeldingen, maar krijgen ook allemaal een eigen pagina met hun bedrijfsnaam, website-URL, regio en de productgebieden waarvoor het bedrijf Google Ads-certificeringen heeft. In de directory staan standaard de Premier Partners. Gebruik de beschikbare filters om alle partners, regio's en certificeringen te selecteren en om te zoeken op de naam van een Premier Partner of Partner. Update uw informatie zodat uw bedrijfsnaam, website en adres in de directory up-to-date en correct zijn. Als u niet wilt dat uw bedrijf in de Google Partners-directory wordt vermeld, kunt u zich op elk moment afmelden.

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan mijn bedrijf in de directory worden vermeld?
Uw bedrijf moet de Premier Partner- of Partner-status hebben in het Google Partners-programma om te worden vermeld in de Google Partners-directory. Ook moet u op de pagina Bedrijfsgegevens toestaan dat uw gegevens openbaar zichtbaar zijn in de directory. Deze toestemming staat standaard aan als u zich aanmeldt voor Google Partners. Meer informatie over hoe u Partner of Premier Partner wordt
2. Waar kan ik de directorygegevens van mijn bedrijf updaten?
U kunt de informatie van uw bedrijf updaten op de pagina Bedrijfsgegevens van het tabblad Partners-programma.

3. Wat kan ik doen als de informatie in de directory niet overeenkomt met de gegevens in mijn Google Ads-manageraccount?

Als u meer dan één Google Ads-manageraccount bij het Google Partners-programma heeft geregistreerd met dezelfde bedrijfsnaam, website-URL en hetzelfde adres, wordt per land maar één vermelding voor uw bedrijf in de directory getoond met de hoogste Partner-badgestatus en het hoogste aantal productgebieden waarin het bedrijf Google Ads-certificeringen heeft.

4. Mijn bedrijf voldoet aan de bovenstaande criteria voor vermelding in de directory, maar wordt niet vermeld. Waarom niet?

Het Google Partners-programma voert aanvullende beoordelingen uit op bedrijfsinformatie in de directory, zoals malware, grof taalgebruik en handelsmerkcontroles, om gebruikers een optimale gebruikerservaring te bieden. We controleren op ook correcte opmaak van de website-URL's en vereisen dat een website-URL een HTTP- of HTTPS-voorvoegsel heeft. Als er een probleem wordt ontdekt, behoudt Google Partners zich het recht voor de partner te verwijderen uit de directory. Controleer uw bedrijfsnaam, adres en website-URL om te zorgen dat u de juiste informatie invoert op de pagina Bedrijfsgegevens van het tabblad Partners-programma. Het kan 24 uur duren voordat de update is doorgevoerd.

5. Hoe worden de bedrijfsnamen gesorteerd op de pagina met directoryvermeldingen?

De directoryindex wordt in alfabetische volgorde van A tot Z getoond op basis van het Latijnse alfabet. Voor partners met namen in niet-Latijnse tekens vertalen we de naam eerst naar het Latijnse alfabet. Daarna bepalen we de locatie van de partner in de directoryvermelding op basis van de A tot Z-sortering. Partners met cijfers en speciale tekens in hun bedrijfsnaam (emoji's en aanhalingstekens) worden na de alfabetische sortering getoond. De bedrijfsnaam wordt in de directory getoond zoals deze is ingevoerd op de pagina Bedrijfsgegevens. Ga naar de pagina Bedrijfsgegevens op het tabblad Partners-programma om uw bedrijfsnaam te updaten.

Gerelateerde link