Prispolitikker for oplevelser

Politikker

Googles politik for priser er lavet for at sikre en god oplevelse fra start til slut for brugere, der interagerer med dine priser på Google for både annoncer og gratis bookinglinks. Du kan få flere oplysninger i sektionen Håndhævelse og appeller vedrørende politikker under Politikker for ophavsrelateret indhold og politikker vedrørende henvisning til oplevelser.

Prisnøjagtighed

Når en bruger klikker sig til partnerens bookingside fra Google, skal den samlede pris for den produktindstilling, der vises på bookingsiden, være tydeligt angivet, og den skal være den samme som den samlede pris, der vises på Google. Hvis en produktmulighed ikke koster noget, viser Google prisen som "Gratis".

Bookingside: Den side på partnerens website, hvor brugeren har valgt en dato og (i de fleste tilfælde) kan indtaste oplysninger om købet, f.eks. navn og betalingskortoplysninger.

Landingsside: Den side, som brugeren sendes til på en partners website, før der foretages yderligere handlinger. I nogle tilfælde kan landingssiden også være bookingsiden.

Valuta

Partnere kan sende priser i enhver valuta. Valutaer konverteres til brugerens valuta for at sikre sammenlignelighed på tværs af udbydere. Partnere skal dirigere brugere til landingssider, der som standard bruger en af følgende:

• Brugerens foretrukne valuta (som leveret af Google)
  • Standardvalutaen for brugerens placering
  • Valutaen for den destination, hvor aktiviteten finder sted

Produktets inkorporeringsfeed giver partnere mulighed for at definere og begrænse de lande, hvor deres produkter skal vises.

Gebyrer og afgifter

Den pris, der sendes til Google, skal indeholde alle gebyrer og afgifter og skal stemme overens med den endelige betalingspris. Dette omfatter både afgifter og gebyrer, som opkræves af bookingpartneren, og dem, der opkræves, når aktiviteten finder sted.

Valg af dato/klokkeslæt og tilgængelighed

I første omgang understøtter vi ikke valg af dato og klokkeslæt for aktiviteter direkte på Google. Hvis priserne for en seværdighed ændrer sig ud fra tidspunktet (f.eks. dage i ugen, tid inden køb), skal du stadig sikre, at prisen, der vises på din bookingside, stemmer overens med den sendte pris. Hvis din weekendpris f.eks. er 50 USD, og prisen på din hverdag er 40 USD, kan du sende os begge priser, forudsat at bookingsiden tydeligt afspejler den pris, der er angivet på Google.

Bookingperioder er som regel inden for en uge og varer sjældent længere end fire uger i forvejen. Det skal være let at finde prisen i feedet og den pris, der vises på partnerwebsitet, og den skal være tilgængelig inden for 30 dage efter brugerforespørgslen. Det er ikke tilladt at angive priser, som er svære at finde, som ikke kan bookes inden for de næste 30 dage, eller som har begrænset tilgængelighed.

Ved begrænset tilgængelighed: Priser, der vises på Google, skal generelt afspejle prisen på den billet, som den gennemsnitlige bruger kan finde og booke. Billetter med begrænset tilgængelighed i forhold til den overordnede tilgængelighed for den pågældende seværdighed eller aktivitet er ikke tilladt. Det kan f.eks. være billetter i et begrænset antal dage om ugen eller billetter til adgang uden for populære tidspunkter.

Global tilgængelighed

Produkter skal kunne købes globalt, medmindre landebegrænsninger er angivet i feed for produktets inkorporering.

Rabatter

I øjeblikket kræver vi standardbilletter for voksne uden ekstra rabatter. Priser, der kun er tilgængelige for bestemte brugergrupper, f.eks. lokale beboere, børn, seniorer eller veteraner, er ikke tilladt.

Gruppepriser

Prissætning baseret på gruppestørrelse understøttes ikke i øjeblikket. Den pris, der vises på Google, skal være samme pris, som er tilgængelig for booking af en enkelt voksen. Produkter med minimumsstørrelser for grupper er tilladt. Hvis der skal købes mere end én billet, skal den pris, som sendes til Google, udgøre minimumsprisen for en gruppe voksne.

Nationalparker

Nationalparker opkræver typisk en entrépris pr. køretøj. Dette er tilfældet i de fleste lande og meget almindeligt i USA. Den mest almindelige entrépris for en almindelig bil skal indsendes til Google. Entrépriser for voksne, der kommer til fods, på cykel eller motorcykler, er ikke tilladt, medmindre disse er den mest almindelige eller den eneste måde at komme ind i nationalparken på.

Prisovertrædelser

Google kontrollerer partnernes priser og websites for overtrædelser af prispolitikken. Unøjagtige oplysninger har en negativ indvirkning på produktets placering og deltagelse i Oplevelser. Dette kan resultere i, at auktionens positionerings- og annonceringsomkostninger for de annoncer, der påvirkes, at virksomhedsprofiler ikke bliver vist, eller at der opstår alvorlige problemer, hvis en partner suspenderes fra platformen.

Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at hjælp til, hvordan du løser problemet eller udfører opgaven. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.