Polítiques de preus de Coses a fer

Polítiques

La política de preus de Google existeix per garantir una bona experiència integral als usuaris que interaccionen amb els vostres preus a Google, tant als anuncis com als enllaços de reserva gratuïts. Per obtenir més informació, consulteu la secció Mesures d'aplicació de la política i apel·lacions de les polítiques de continguts de Coses a fer i sobre l'experiència de referència.

Precisió del preu

Quan un usuari fa clic des de Google per accedir a la pàgina de reserva d'un partner, el preu total de l'opció de producte s'ha de mostrar ben visible a la pàgina de reserva i ha de coincidir amb el preu total que es mostra a Google. Si hi ha una opció de producte que no té cap cost de participació, Google mostrarà "Gratuït" en comptes del preu.

Pàgina de reserva: la pàgina del lloc web del partner en què l'usuari ha seleccionat una data i, en la majoria dels casos, pot introduir dades de compra, com ara el seu nom i la informació de la targeta de crèdit.

Pàgina de destinació: la pàgina del lloc web d'un partner a la qual s'envia l'usuari abans que es dugui a terme cap altra acció. En alguns casos, la pàgina de destinació també pot ser la pàgina de reserva.

Moneda

Els partners poden enviar els preus en qualsevol moneda. Les monedes es convertiran segons la configuració regional de l'usuari per garantir la comparació entre els proveïdors. Els partners han de dirigir els usuaris a pàgines de destinació que utilitzin de manera predeterminada una de les opcions següents:

• La moneda preferida de l'usuari (tal com la proporciona Google).
  • La moneda predeterminada de la ubicació de l'usuari.
  • La moneda de la destinació en què es produeix l'activitat.

El feed d'ingesta de productes permet als partners definir i restringir els països en què s'han de mostrar els seus productes.

Impostos i taxes

El preu que s'envia a Google ha d'incloure tots els impostos i les taxes, i ha de coincidir amb el preu final de la tramitació de compra. Això afecta tant els impostos i les taxes que cobra el partner de reserves com els que es cobren en el moment de l'activitat.

Disponibilitat i selecció de data i hora

Inicialment, no admetrem la selecció de data i hora per a les activitats que es mostren directament a Google. Encara que els preus d'una atracció canviïn en funció del temps (per exemple, els dies de la setmana o el temps que passa abans de fer la compra), us heu d'assegurar que el preu que es mostra a la pàgina de reserva coincideixi amb el que s'ha enviat. Per exemple, si el preu del cap de setmana és de 50 € i el preu d'un dia laborable és de 40 €, ens podeu enviar qualsevol dels dos preus, sempre que la pàgina de reserva reflecteixi de manera destacada el preu que es mostra a Google.

Els períodes de reserva solen ser a una setmana vista i és infreqüent que s'estableixin amb més de quatre setmanes d'antelació. El preu del feed i el que es mostra al lloc web del partner s'han de poder identificar fàcilment i han d'estar disponibles durant 30 dies a partir de la consulta de l'usuari. No es permeten els preus que són difícils de trobar, que no es poden reservar durant els 30 dies següents o que en general tenen una disponibilitat restringida.

Amb disponibilitat restringida: els preus que es mostren a Google han de reflectir, en general, l'entrada que l'usuari mitjà descobriria i reservaria. No es permeten les opcions d'entrades que tinguin una disponibilitat restringida en relació amb la disponibilitat general de l'atracció o l'activitat subjacents. Per exemple, només un nombre limitat de dies a la setmana o fora d'hores punta.

Disponibilitat global

Els productes s'han de poder comprar en tot el món, tret que s'especifiquin restriccions per país al feed d'ingesta de productes.

Descomptes

Ara com ara, requerim entrades estàndard d'adult sense descomptes addicionals. No es permeten els preus que només estan disponibles per a determinats grups d'usuaris, com ara els residents locals, els nens, la gent gran o els veterans.

Preus per a grups

Actualment, no s'admeten els preus basats en la mida d'un grup. El preu que es mostra a Google ha de ser el preu que es pot reservar per a un sol adult. Es permeten els productes amb mides mínimes de grup. Si cal comprar més d'una entrada, el preu que s'enviï a Google ha de ser el cost mínim de la transacció per a un grup d'adults.

Parcs nacionals

Els parcs nacionals solen cobrar una tarifa d'entrada per vehicle. Aquest és el cas a la majoria de països i és molt habitual als EUA. S'ha d'enviar a Google la tarifa d'entrada més habitual per a un cotxe de mida normal. No es permeten tarifes d'entrada per a adults que vagin a peu, amb bicicleta o amb moto, tret que siguin clarament les més habituals o l'única manera d'entrar al parc nacional.

Infraccions de preus

Google comprova si els preus i els llocs web dels partners infringeixen la política de preus. Les inexactituds afectaran negativament l'emplaçament dels productes i la participació en Coses a fer. Això pot fer que la posició a la subhasta i el cost publicitari dels anuncis es vegin afectats, que les fitxes no es mostrin o que, en el cas de problemes greus, se suspengui un partner a la plataforma.

If you’re working with a third-party platform, some of these instructions may not apply to you. Refer to your third-party platform for instructions on how to resolve the issue or complete the task. Learn how to find support if you use a non-Google platform.