Tips om optimalisering av Performance Max-kampanjer-kampanjer for alle bedriftstyper

Det assisterende feilsøkingsverktøyet vårt kan hjelpe deg med å identifisere, forklare og håndtere potensielle årsaker til uventede svingninger i forbruket i Performance Max-kampanjer.

Performance Max bruker Google AI i forbindelse med attribusjon, målretting, budgivning og markedsføringsinnhold for at du skal få flere konverteringer og høyere verdier. Dette kampanjeformatet fungerer godt for mange mediekanaler og markedsføringsmål. Derfor anbefaler vi at du følger de anbefalte fremgangsmåtene nedenfor når du skal konfigurere Performance Max-kampanjer som gir deg optimale resultater.

Denne artikkelen presenterer anbefalte fremgangsmåter for alle bedriftstyper.

I tillegg kan du lese gjennom de

Anbefalte fremgangsmåter for alle bedriftstyper

• Kampanjers løpetid: Kjør kampanjer i minst 6 uker for å gi den maskinlæringsbaserte algoritmen nok tid og data til å sammenligne resultater på et fornuftig grunnlag.
  • Målgruppesignaler: Performance Max er basert på maskinlæring. Bruk relevante målgruppelister som signaler for å forkorte innlæringsfasen til maskinlæringen og oppnå bedre kampanjeresultater. Bruk Kundematch, remarketinglister, lignende segmenter og egendefinerte intensjonsmålgrupper som signaler.
  • Elementer: Bruk så mange elementer som mulig. Legg til minst 20 tekstelementer (15 overskrifter, 5 beskrivelser), minst 7 bildeelementer (3 bilder i liggende format, 3 kvadratiske bilder og 1 bilde i stående format) og minst 1 videoelement (legg til ditt eget eller et opprettet via Video Creation-verktøyet når du oppretter kampanjen) i elementgruppen. Finn ut hvordan du oppretter elementgrupper.