Maksimitulokset-kampanjoiden optimointivinkkejä kaikille yritystyypeille

Ohjatun vianetsintäominaisuuden avulla voit selvittää ja ratkaista mahdollisia syitä Maksimitulokset-kampanjasi odottamattomiin kuluvaihteluihin.

Maksimitulokset hyödyntää Googlen tekoälyä, joka auttaa sinua saamaan enemmän konversioita ja arvoa hintatarjousten, kohdistuksen, mainosaineistojen ja attribuution kautta. Kampanjat tuottavat hyviä tuloksia erilaisilla markkinointitavoitteilla ja monenlaisissa mediakanavissa. Suosittelemme, että hyödynnät alla olevia parhaita käytäntöjä Maksimitulokset-kampanjaa luodessasi, jotta saat parhaat tulokset.

Tässä artikkelissa kerrotaan parhaista käytännöistä kaikille yritystyypeille.

Muista parhaista käytännöistä on tietoa seuraavissa artikkeleissa:

Parhaat käytännöt kaikille yritystyypeille

• Kampanjan kesto: Pidä kampanja käynnissä vähintään kuuden viikon ajan, jotta koneoppimisalgoritmi ehtii mukautua ja sille kertyy tarpeeksi dataa tulosten vertaamista varten.
  • Yleisösignaali: Maksimitulokset-kampanja perustuu koneoppimiseen. Käytä sopivia yleisölistoja signaaleina koneoppimisen nopeuttamiseksi ja tehosta näin kampanjasi tuloksia. Käytä signaaleina uudelleenmarkkinointilistoja, omia ostoaikeissa olevia segmenttejä, asiakaskohdistussegmenttejä ja samantyyppisiä segmenttejä.
  • Elementit: Lisää mahdollisimman paljon elementtejä. Lisää elementtiryhmääsi vähintään 20 tekstielementtiä (15 otsikkoa, 5 kuvausta), vähintään 7 kuvaelementtiä (3 vaakakuvaa, 3 neliönmuotoista kuvaa ja 1 pystykuva) ja vähintään 1 videoelementti (joko oma video tai videotyökalulla kampanjan määrittämisen aikana luotu video). Lue lisää elementtiryhmän luomisesta.