Optimeringstips til kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for alle virksomhedstyper

Du kan bruge vores fejlfinding som hjælp til at finde frem til de mulige årsager til uventede udsving i dine udgifter til Performance Max-kampagner samt få en forklaring på og løse problemet.

Maksimal effektivitet bruger Googles AI til at hjælpe dig med at skabe vækst i antallet af konverteringer og værdi via budgivning, målretning, annoncemateriale og tilskrivning. Det er designet til at give resultater for en lang række marketingmål og mediekanaler. Vi anbefaler derfor, at du benytter følgende optimale løsninger til konfiguration af kampagner af typen Maksimal effektivitet, så du opnår de bedst mulige resultater.

I denne artikel kan du læse om optimale løsninger for alle virksomhedstyper.

Få flere optimale løsninger ved at gennemgå:

Optimale løsninger for alle virksomhedstyper

• Kampagnevarighed: Kør kampagner i mindst 6 uger for at give maskinlæringsalgoritmen mulighed for at udvikle sig og indhente tilstrækkelige data til, at du kan sammenligne effektiviteten.
  • Målgruppesignal: Maksimal effektivitet er baseret på maskinlæring. Brug relevante målgruppelister som signaler for at fremskynde maskinlæringen og forbedre din kampagnes resultater. Brug remarketinglister, tilpasset søgehensigt, Kundematch og tilsvarende segmenter som signaler.
  • Aktiver: Brug så mange aktiver som muligt. Tilføj mindst 20 tekstaktiver (15 overskrifter, 5 beskrivelser), mindst 7 billedaktiver (3 billeder i liggende format, 3 kvadratiske billeder og 1 billede i stående format) og mindst 1 videoaktiv (enten dit eget eller et oprettet ved hjælp af videoen) værktøj under kampagnekonfigurationen) til din aktivgruppe. Få flere oplysninger om, hvordan du opbygger en aktivgruppe.