Slik løser du det: Mangler gyldig butikkkode for i butikk

Legg til en gyldig butikkode for levering av lokalt kjøretøytilbud i butikk i produktfeeden din

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Du har ikke sendt inn en verdi for attributtet for levering av kjøretøyet [vehicle_fulfillment], og/eller du har ikke oppgitt en gyldig butikkode i produktfeeden for den lokale kjøretøyannonsen din. Det betyr at alternativet for levering i butikk ikke vurderes for dette tilbudet når annonsene vises.

I tillegg til at du må oppgi attributtet for levering av kjøretøyet [vehicle_fulfillment] med underattributtet for alternativ [option] angitt til in_store eller ship_to_store, må du fylle ut underattributtet for butikkode [store_code] for lokale tilbud. Butikkoden du sender inn, må samsvare med en av de eksisterende forhandlerkodene du har lagt inn i bedriftsprofilen din. Sørg alltid for at butikkodene i feeden din er riktige.

Linker til beslektet innhold